Első Bromocriptines hónapban neketek is késett pár napot a menzesz?
hát én tuti nem bírnám ki és tesztelnék!!!
nekem is nagyon hamar segített a Bromo, a köv.hónapban már pozitívat teszteltem. Drukkolok!!!
Itt szerintem más oka lehet,hogy késik :))) Nekem egyáltalán nem késett az 1. bromos hónapban,sőt! Még emlékszem,hisz decemberben volt! Előtte volt,hogy 1 héttel már "jelezgetett",pecsételgettem,de ez mára elmúlt!Mielőtt megjön,közvetlen előtte való nap,csak akkor van jele...
Mindenképpen tesztelj!!!!! És írd meg légyszi az eredményt :)) annyira kíváncsi vagyok!!
hát én is magasabb tsh-val estem teherbe, szóval nem lehetetlen.
én tuti teszteltem volna, nem bírtam volna ki, hihetetlen milyen türelmes vagy! :)))
Csak azért vagyok türelmes mert kizártnak tartom.4éve szeretnék babás lenni.Miért pont most sikerülne?Nagyon örülnék neki!!!Meg semmi jelét nem érzem a terhességnek:(
És neked mennyi volt a tsh-d?
nem emlékszem pontosan, de közel volt a 4-hez.
attól még nem lehetetlen, hogy teherbe ess!!!! én nagyon drukkolok! szerintem tesztelj minél előbb, mert ha mégis most sikerült, akkor irány a doki a pajzsmirigy miatt is!!!! ne várj tovább!
még nem teszteltél?
minél előbb tesztelj, mert ha pozitív, akkor sürgősen doki!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!