Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy 3 hónap után ez...

Létezik, hogy 3 hónap után ez a Closty mellékhatása lenne, úgy, hogy előtte egy hónapban sem volt ilyen, vagy mi a szösz van velem?

Figyelt kérdés
Heelp! Október 15-20 között szedtem be az utolsó Closty adagomat, akkor ért véget a kúrám, november 14-n kb meg is jött. Azóta már még 2X megjött, és ebben a ciklusban a peteérés utántól (akkor voltunk is együtt, éreztem, hogy van p.-é, és szóltam, h most legyünk együtt)érdekes élményeim vannak. Az együttlét után pici görcsölgetés, aztán pár nappal később kezdődött, s még mindig tart, hogy a méhem néha aprókat görcsöl, szurkál a hasam alja, ilyen pici méhösszehúzódásaim vannak, és ha sokáig ülök, feszít lent minden.Hányingerem is van. És 5 napja u. az tart. Tankönyv szerint nem érezhetek terhességet ilyenkor még, csak 1 hét múlva kell megjönnie, inkább arra gondoltam, h. a 3 hónappal ezelőtti Closty csinálja, holott az elmúlt hónapokban semmi ilyet nem tapasztaltam. Vagy valami fertőzésnek van ilyen tünete? Nincs hólyaghurutom, az az egy biztos. Köszi a választ!
2012. febr. 5. 11:46
 1/4 Vladikova válasza:
Gratulálok. Érzed a beágyazódást. Én pontosan ezeket éreztem és rá két hétre pozitív volt a teszt. A closty hatása a szedés után is tart. Többen a 3 hónapos kúra után esnek teherbe! Majd írd meg mi lett az eredmény!
2012. febr. 5. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó volna, ha így volna, megírom majd.
2012. febr. 6. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazad volt! Két csíkos lett a tesztem. A nem várt előtti napon este halvány pozitív lett 5 perc alatt, a nem várt utáni napon reggel pedig erős pozitív lett, alig várom az ultrahangot 2 hét múlva!!!
2012. febr. 14. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és a nem várt utáni napon már 1 perc múlva ott virított a második csík, jajjjjj de jóóóóó!
2012. febr. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!