Miért nem lehet kibírni azt a 6 hetet szex nélkül szülés vagy abortusz után?
Egyszerűen nem értem. Sok felelős nő már szülés után két héttel szexelne. Az abortusz után is az egyik fő kérdés, hogy minél hamarabb szexelhessenek. Nem értem, nem minden negyedévben kell kibírni ezt a hat hetet akkor miért nem megy? Ennyire fontos lenne a szex, hogy a saját egészségüket is kockára tennék egyesek?
Félreértés ne essék én is imádom a szexet, két nap után már minden bajom van, de amikor elvetéltem kibírtam a hat hetet, mert fontosabb volt, hogy belül rendben legyen minden mint hogy szexeljek egy jót. Ennyire "állatok" lennénk, hogy csak az ösztöneink hajtanak minket?
3. vagyok.
Mi hüvelyi úton csináltuk. De persze kutakodtam előtte, és kiderült, hogy épp a mosdáshiány és stb miatt javasolják a 6 hetet. Na, ez ránk nem vonatkozott. :)
A másik, hogy én 12 napig véreztem műtét után, abból 6 nap nagyon erős, a többi barnázás. Vagyis, amikor összebújtunk, a tisztulásom már befejeződött, és ez a lényeg.
Az utolsó válaszoló vélemyényét pedig osztanám abban, hogy neten megkérdeztem egy dokit, aki szintén javasolta a szexet, orgazmussal lehetőleg, mert a méhösszehúzódás gyorsítja a tisztulási vérzést, és a méh könnyebben visszatalál az eredeti méretébe.
20.09-es vagyok.
Utolsónak aki már nem utolsó.
Tiszta hülyeség hogy a kérdező nem imádja annyira a párját mint Te.... ilyet az oviban mondogattunk... éééén szeretem jobbaaaaan :))) Vicc.
A kommentedből kiindulva; engem nem szeret a párom, mert azt mondta hogy ő betartaná (4hét) amit a doki mondott mert nem akarja hogy bajom legyen.
Itt nem erről szól a dolog. Szinte mindenkinek mást mondanak, de a többségek 4-6 hetet. Ráadásul nekem pl azt is mondta hogy 1 héten belül el kell hogy múljon a vérzés és ha nem így van akkor hívjam. A 12 nap vérzést egyáltalán nem tartja normálisnak.
Remélem jövő héten megjön a szövetan és akkor úgyis megmondja hogy állunk mit lehet már. Bár van olyan tanácsa amit én sem fogok betartani, de a 3-4 hetet kivárom.
Ja, és imádom a párom. Nem tudok nélküle sokáig meglenni ha hiszed ha nem és 2 ember nem attól imádja egymást hogy mennyire gyakran szexelnek, hanem attól hogy vigyáznak egymásra, tisztelik, becsülik a másikat és imádnak együtt lenni még akkor is ha nem lehet szex.
Ízlések és pofonok.
Nem akarom elhinni, hogy némelyik felnőtt nőnek menny esze van. Tényleg attól függ, hogy mennyire imádom a férjemet, hogy szexelek e vele minden héten vagy minden nap? Persze mi is megtehettük volna, hogy naálisan csináljuk, de nekem az kellemetlen és a férjem tiszteletben tartja ezt, nem erőlteti rám, csak azért, hogy neki jó legyen. Sajnálom ha neked csak a szex jelenti a biztonságot. Nekem már az is az, ha hozzábújhatok és megölel és csak így vagyunk percekig. Ha érzem, hogy félt és védelmez. Ennek ellenére jobban szeretem, mint bárki mást az életemben.
Tényleg csak sajnálni tudom azokat az embereket akiknek a szerelem a szextől függ. És az mégjobban elszomorít, amikor felnőtt emberek úgy viselkednek tényleg mint az ovódások.
Sziasztok,
nem kellene vádaskodni. :(
A harmadik válaszolónak üzenem: nagyon sajnálom, ami veletek történt.
Nálunk sajnos hasonló volt a helyzet.
A kérdezőnek hozzátenném, hogy egész más az érzelmi hozzáállás a szülés és egy elveszített terhesség után.
A test is máshogy reagál.
A szülés után percre pontosan betartottunk minden utasítást.
A terhesség elveszítése után egy héttel már lángolt a bőröm alatt a vér. Nem kockáztattunk mi sem.
De sajnos meg kell értenetek, hogy ilyenkor a női szervezet is másként reagál.
Elvben a terhesség elveszítése után nagyon sokan gyorsan teherbe esnek ezért.
Még annyit hozzá, hogy külföldön két hetet mondanak, a fürdés és szex mellőzésére.
A babavárásra meg két hónap várakozást.
Nekem mindkettő kevésnek tűnik, pedig ezt is megfontolt orvosok javasolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!