Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » VAN VALAKI AKI HASONLÓ CIPŐBE...

VAN VALAKI AKI HASONLÓ CIPŐBE JÁR VELEM? Más 20-25 évesnek sem sikerül teherbe esnie? (állítólag minden rendben velünk és mégsem sikerül). Nagyon el vagyok keseredve a sok csalódás miatt.

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 17:58
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ és bíztatást!még nem gondolkodtam mert nem akartam elhinni hogy ennyire gáz a helyzetünk....sajna.de szerintem legkésőbb 3hónap múlva elmegyünk.addig adok időt magunknak.(csak ott is félek a sok gyógyszertől,kezelésektől)nagynéném is 30kg-ot hízott a sok bogyótól és a 3-ik beültetés sem sikerült pedig állítólag nincs betegségük)
2012. febr. 8. 22:41
 22/30 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. én négy kilót híztam a szuriktól, gyógyszerektől, ez szervezetfüggő. minden jót nektek, kitartást és sok-sok erőt, biztos hogy sikerülni fog!
2012. febr. 8. 22:48
 23/30 A kérdező kommentje:
köszi mindent!
2012. febr. 8. 22:49
 24/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk sem sikerül összehozni a babót. :( 25 leszek nemsokára, azt hittem ilyenkorra már rég a babakocsit fogom tologatni, de nem így lett. Voltam már orvosnál, volt aki fél perces UH után azt mondta cisztám van, megműt, van aki azt hogy méhszájseb és el kell égetni, van aki azt hogy ezek nem számítanak, csak próbálkozzunk. Iszom a teákat, barátcserjét, méhpempőt, és reménykedek hogy nem kell műteni. (mivel mindenki mást mond így nem mertem belevágni még)

Most akarok elmenni endokrinológushoz, hátha ő tud segíteni.

A ciklusaim nagyjából rendben vannak 32 naposak, és teszt szerint van peteérésem is, de majd a vérvizsgálat hátha megmondja mi a baj. Tőlem is mindig kérdezik hogy jön-e már a babuci, de én aki már többször kérdezi elmesélem a sok mindent amin épp keresztül megyek, és többé eszébe se jut megkérdezni :)

Teljesen megértelek kérdező, nekem is rossz hogy sokan nem is akarják és úgy lesznek terhesek, sőt a legrosszabb ha abortuszról hallok :( akkor aztán nehezen tudom visszafogni magam, de persze nekem nincs jogom beleszólni...

Én hullámzás szerűen, hol feladom, hol bizakodom, de ez van hogy egy napba van sűrítve, van hogy több cikluson keresztül azt érzem nekem ez csak hosszan kínlódás árán fog összejönni, természetesen soha, aztán megint hallok valamit, és jön a remény. Nagyon fel tudja őrölni az embert, és a házasságot is. :S

Kívánok neked sok kitartást, és mihamarabbi babásodást!

2012. febr. 9. 09:23
 25/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is hasonló cipőben járunk, 26 leszek az idén, a férjem 33. Nálam mindent rendben találtak (van pé-m, pajzsmirigy rendben, 14-28 nap között Utro-t szedek). A férjem hétfőn megy spermavizsgálatra. Lassan egy éve próbálkozunk.

2012. febr. 9. 10:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Kedves #20/25!

Hát még konkrétumot nem tudtak mondani a Kaáliba, mert december 8-án volt a laparom, és jan. 5-én voltunk, és még azt mondták, hogy túl friss a műtét. :(

Vettek vért, csináltak uh-t, elküldtek még hormonvérvételre, a férjemet meg ejakulátum vizsgálatra. a vérvétel eredményeim mind referencia értékek között vannak,de összesítve nem túl jó. Pl. LH 13,8 FSH 5 és ez az arány nem túl jó. meg a tesztoszteronom is 56 ami 50 felett magas. a férjemnek jó lett az eredménye. ha legközelebb megjön akkor kell PCT (összeférhetetlenség) vizsgálatra mennem. egyenlőre ennyi történt a kaáliba.

2012. febr. 9. 12:24
 27/30 anonim ***** válasza:

kedves Henriett!

20/26-os vagyok! tudom, hogy a várakozás nagyon rossz, főleg amíg nem tudod mi is lesz a vége! de hidd el, utána felgyorsulnak majd a dolgok! melyik kaáliba jársz?

2012. febr. 9. 13:34
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves #27/27!

A győri Kaáliba voltunk. Köszönöm a biztatást. Csak már tényleg gyorsulhatnának az események! Már nagyon várom, hogy valami jó történjen velünk, mert ebbe a 1,5 hónapba elég sok rossz ért minket és még csak február van!

2012. febr. 9. 19:51
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves Henriett!

Remélem hamar alakulnak a dolgok! Ha tudsz valamilyen úton-módon majd adj már magadról hírt.

2012. febr. 9. 23:20
 30/30 anonim ***** válasza:
Feltétlen írok, ha történik velem valami.
2012. febr. 10. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!