Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » VAN VALAKI AKI HASONLÓ CIPŐBE...

VAN VALAKI AKI HASONLÓ CIPŐBE JÁR VELEM? Más 20-25 évesnek sem sikerül teherbe esnie? (állítólag minden rendben velünk és mégsem sikerül). Nagyon el vagyok keseredve a sok csalódás miatt.

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 17:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Igen, sokunkat, ha nem mindannyiunkat zavar az a tudat, hogy nekünk nem sikerül, másra meg ránéz az ember és máris terhes az asszony.

De akármilyen nehéz is, pozitívan kell hozzáállni!

Rengeteg történetet hallhatsz, hogy elmentek nyaralni és hosszú évek sikertelensége után sikerül. Hogy miért? Talán mert az esélytelenek nyugalmával szereznek örömet maguknak és a párjuknak.

Nekem azért van egy elméletem: az a kis lélek megérzi azt a nyugodtságot és akkor költözik bele a pocakba.

2012. febr. 8. 19:12
 12/30 A kérdező kommentje:
Endokrinológusnál is voltam kb 3hónapja és ott is mindent rendben találtak.régen még vagy 3-4éve volt olyan egy fél évig hogy rendszertelen volt a mensim de nagyon hol jött hol nem ,volt olyan hogy 2szer jött egy hónapban meg olyan is hogy 2hónapig semmi.azt kezeltettem azóta nincsenek ilyen problémáim.MINDEN ORVOS AZT MONDJA HOGY MINDEN RENDBEN,NE GÖRCSÖLJÜNK ÉS PRÓBÁLKOZZUNK.Belefáradtam már a hőmérőzésbe meg a teákba meg az ilyen dolgokba.(és akkor még azt mondják ne görcsöljek a babára)
2012. febr. 8. 19:13
 13/30 A kérdező kommentje:
10-es gartula neked...szeretnék a helyedbe lenni :)
2012. febr. 8. 19:14
 14/30 anonim ***** válasza:
22 éves voltam mikor elkezdtünk próbálkozni. most 24 vagyok és még semmi. eközben kiderült hogy pco-m van/volt. már volt 2 hsg-m 1 lapar (drilling) műtétem és még sajnos nem sikerült. már én is teljesen magam alatt vagyok. és a legszörnyűbb hogy úgy érzem kezdünk a férjemmel elhidegülni. :( és nem tudom hogy mit csináljak!!!!
2012. febr. 8. 20:51
 15/30 A kérdező kommentje:
kedves utólsó,sajnálom hogy így állnak nálatok a dolgok.nálunk inkább az a zavaró már nagyon hogy állandóan jönnek az ismerősök hogy hol van már a baba?és ezzel minden nap szembesülnünk kell sajnos.nem tudom mi is meddig fogjuk bírni ezt az egészet...
2012. febr. 8. 21:18
 16/30 anonim ***** válasza:
sziasztok! mi majdnem 6 évet vártunk a babára és nekünk is azt mondták minden rendben, mire a Kaáli intézetben végeztek egy vizsgálatot(talán zóna vizsgálat volt a neve) amivel kiderítették, hogy a petesejtemen 99-ban megtalálható egy olyan anyag ami taszítja a spermiumokat, így gyakorlatilag lehetetlen, hogy teherbe essek. Máshol fel sem merült ennek a vizsgálatnak a neve, sem a lehetősége!
2012. febr. 8. 21:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Tőlünk is állandóan kérdezgetik, hogy mikor lesz baba, sőt már olyan is akadt aki megkérdezte hogy hányadik hónapban vagyok, mert a hormonoktól kicsit híztam a hasamra. ráadásul a sógornőm akármikor megszülhet.

Kedves Utolsó válaszoló!

Már voltunk mi is a Kaáliba. Most azt várjuk hogy megjöjjön és megyünk mi is PCT (összeférhetetlenség) vizsgálatra. nagyon félek tőle, mert félek hogy nem elég hogy pco-m van/volt, de hogy még a férjem spermáit is taszítsam..... ha ez az eredmény jön ki hát nem tudom mi lesz...

2012. febr. 8. 21:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

kedves Henriett és kedves kérdező!

sosem szabad feladni, bár én tudom, hogy nehéz, nálunk is a lombik volt a lehetőség és a második lombik eredménye a kiságyban szuszog :) !

2012. febr. 8. 21:56
 19/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm a biztatást, de nagyon rossz!!!
2012. febr. 8. 22:26
 20/30 anonim ***** válasza:
kedves Henriett! Mondtak már valami konkrétumot a Kaáliban, arra gondolok, hogy inszem vagy lombik? Kedves kérdező! Te nem gondolkodtál még a Kaálin?
2012. febr. 8. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!