A ciklus.hu minden esetben jókor húzza be a pé időpontját?
Én azt gondolom hogy nem pontos a ciklus.hu.Saját tapasztalat.Ebben a hónapban vettem lh tesztet ami a 14. napon lett pozitiv. A ciklus.hu pedig a 9. napra húzta be.Ha gondolod vegyél te is lh tesztet legalább belövöd vele az ovuláció időpontját.Tudom nem olcsó kb 2800-3000 ft,de talán enyit megér ha babát szeretnél.
+ azt olvastam hogy a "jó" időben való együttlétek 30%-ből lesz csak baba.Ugyhogy nyugi, majdcsak összejön.
Szerintem tévedhet a ciklus.hu.De majd rakd fel akkor is ha kicsit több van a görbéből....nem tudom mi alapján huzta igy be komolyan mondom én ilyet még nem láttam.Mi is ez alapján "számoltuk"ki hogy mikor kell akciózni jövő hónapban megirom neked milyen eredmény lesz.Remélem pozitiv és akkor minden elismerésem a ciklus.hu nak...:-))
De hall az ember jo és rossz tapasztalatokat egyaránt az oldalrol.
a ciklus átlagol,és ez nem mindig biztos.
Nekem pl. jól húzza.6-án mensisek,és minden hónapban 22-én van pé-m.
esetleg próbáld ki a fertiliyt-t vagy a wunschkinder.de-t.
Szerintem ezek jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!