Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés előtt mennyi lehet...

Peteérés előtt mennyi lehet az esélye?

Figyelt kérdés
Elvileg ma van a peteérésem de pont ma nem tudunk együtt lenni a párommal, de tegnap és tegnap előtt is együtt voltunk.Szerintetek lehet így baba?Illetve úgy kezdem érezni magam mint ha felfáztam volna.Befolyásolja e ez, hogy összejöjjön a baba?
2012. febr. 6. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

én is igy voltam eredméyn jövö hé t szerdán kiderül sikerül t

Ovu napján nem tudtunk együtt lenni elötte valo 2 napba és utánna való 2 napba együtt voltunk. esély van rá a sperma 24-48 órát is életképes tud maradni.. kiderül ebből a mondatbol ... lesz e baba.. ... :Nagyon remélem

2012. febr. 6. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jó, ha előtte való nap voltatok együtt. Nálam is úgy volt, másnap éreztem a peteérést, de akkor már nem voltunk együtt, és terhes lettem. A hímivarsejtek 2-3 napig megtermékenyítő képesek maradnak a női szervezetben.
2012. febr. 6. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
úgy legye ÁMEN :D :D Legyen igazad!
2012. febr. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!