Terhes lenne? Barátnőmnek (20 éves) 9 napja késik a menstruációja. A késés utáni 4. napon csináltunk egy gravi hcg tesztet és negatív lett az eredmény.
Figyelt kérdés
Nincs semmi panasza vagy tünete, a mellei meg voltak duzzadva, de már az is elmúlt. Tartahatunk attól, hogy állapotos lett vagy megbízhatunk a tesztben. Szokott neki késni 1-2 napot renszeresen, de iylen sokat nem. Voltunk éjszakai fürdőben, de nincs jele annak hogy valamilyen fertőzést kapott volna, hirtelen sokat hízott a hónapban (3kg) és volt megfázva is. Terhes lenne? Csináltuk védekezés nélkül is de nem mentem el benne,több mint 3 hete szexeltünk utoljára.2012. febr. 4. 21:26
22/23 anonim válasza:
Én is azt tudom írni,hogy MINDEN JÓ,HA A VÉGE JÓ!
Mondtam én,hgy minden rendben lesz!Most végre megnyugodhattok!Méhen kívüli kizárt szerintem.Bár az is lehet,hogy a hirtelen súlyváltozás kavart be s összezavarta a hormonrendszert.
Minden jót!
23/23 A kérdező kommentje:
Hála Istennek így van! :)
Hát előfordulhat nála örökletes pajzsmirigy zavar,de majd kiderül később,most majd veszünk fogamzásgátlót,hogy beálljon neki a ciklusa és a védekezéssel sem legyen probléma :) Én is végig meg voltam győződve arról hogy nincs baj,de hát csak ideges az ember :)
Köszönjük a bíztatást,reméljük legközelebb már akkor kell ide írnom amikor tényleg babát szeretnénk :)
Kívánok viszont minden jót és jó egészséget! :)
2012. febr. 16. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!