Terhes lenne? Barátnőmnek (20 éves) 9 napja késik a menstruációja. A késés utáni 4. napon csináltunk egy gravi hcg tesztet és negatív lett az eredmény.
Figyelt kérdés
Nincs semmi panasza vagy tünete, a mellei meg voltak duzzadva, de már az is elmúlt. Tartahatunk attól, hogy állapotos lett vagy megbízhatunk a tesztben. Szokott neki késni 1-2 napot renszeresen, de iylen sokat nem. Voltunk éjszakai fürdőben, de nincs jele annak hogy valamilyen fertőzést kapott volna, hirtelen sokat hízott a hónapban (3kg) és volt megfázva is. Terhes lenne? Csináltuk védekezés nélkül is de nem mentem el benne,több mint 3 hete szexeltünk utoljára.2012. febr. 4. 21:26
11/23 A kérdező kommentje:
Még most sem jött meg,fáj a melle ahogy mensi előtt szokott és ennyi. Jövőhét szerdára van UH-ra időpont. Most már több mint 2 hetes a késés. Nem szeretnénk megtartani egyébként,sajnos nem vagyunk olyan helyzetben,hogy vállalni tudjuk ha véletlen becsúszott volna az előváladéktól... Kedden csináltunk tesztet, a késés 13. napján és negatív lett,többet már nem csinálunk mert fölösleges. Remélem nem lesz semmi baj.
2012. febr. 9. 13:16
12/23 anonim válasza:
Nyugodj meg,mert biztosan semmi baj.A tesztek,mint írtam tutira kimutatják,ha valaki terhes,főleg ennyi idő után.
Én is szetdán megyek ultrahangra.De nekem valahogy elindította a nőgyógyász,mert már úgy jöttem ki.10 percig csinált ott valamit.
Majd írd meg mi volt!
4 gyerkőc anyukája
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat! :) Hát én elég nyugodt vagyok,nagyon sok érv van amellett,hogy nem állapotos és valószínűleg csak késik vagy kimarad vagy ciszta vagy egyéb probléma lehet. Ő szegény elég ideges,mondjuk megértem természetesen,próbálom nyugtatgatni,de nem sok sikerrel. Remélem szerdán mindenképpen véget ér ez az idegeskedés és minden rendben lesz. :) ha addig történne valami mindenképpen írok, ha nem,akkor majd az UH után.
2012. febr. 9. 14:09
15/23 A kérdező kommentje:
Most már nem fáj a melle sem és összement neki,de továbbra sem jött meg...holnap lesz ultrahang,de már idegroncsok vagyunk :S most felmerült bennem h esetleg pajzsmirigy baja lehet, mert az anyjának volt olyan problémája... Én biztos vagyok benne h nem terhes,de ő annyira tart tőle, h már néha engem is elbizonytalanít.
2012. febr. 14. 10:13
16/23 anonim válasza:
Holnap írd meg mit mondtak!Már én is kiváncsi vagyok!
Kitartás márcsak 1 nap!
17/23 A kérdező kommentje:
Holnap este mindenképpen írok! Hát bennem egyre jobban csak megerősödik h nem terhes. Már lassan 3 hete késik neki,de 1 és 2 hetes késésnél is csináltunk tesztet és mind a 2 negatív lett,én hiszek a tesztben. Csak már lennénk túl ezen az egészen és lenne boldog a kapcsolatunk és nem idegeskedésből állna :/ Próbálom nyugtatni őt,de nem sok sikerrel ajhhh... Hosszú lesz a mai nap...
2012. febr. 14. 10:37
18/23 anonim válasza:
Biztosan minden rendbe lesz!Nekem egy teszt se csalt sose!
19/23 A kérdező kommentje:
Én is bízok a tesztekben,meg már 3 hete késik,már vmi egyéb tünete is biztos lenne ha terhes lenne. De sehol semmi,most elmúlt a mellfeszülés is,és ha jól tudom,akkor lennie kellett volna vmi pecsételővérzésnek is ha arról lenne szó h terhes...
2012. febr. 14. 10:49
20/23 A kérdező kommentje:
Nah ma voltunk ultrahangon,nem találtak semmit. Visszaküldtek a nőgyógyászhoz, h majd ő megmondja mit csináljunk. Azt mondta nincs mit tenni várni kell, majd két hét múlva menjünk újból ultrahangra,addig esetleg csináljunk tesztet. Szerinte lehet korai vagy méhenkívüli terhesség,ami szerintem hülyeség,mert már több mint egy hónapja voltunk együtt,úgyhogy abból nem hiszem korai lenne ennyi idő után. Méhen kívülit megint hülyeségnek tartom,mert ultrahangon szerintem észre lehetett volna venni valamit,de a teszt mivel a hcg hormont mutatja ki ezért kimutatta volna a méhen kívüli terhességet is,a hormon termelődése nem függ attól, hogy méhen kívüli vagy belüli a terhesség.Kértünk időpontot ultrahangra és ennyi. Aztán buszoztam hazafelé barátnőmtől és kaptam egy smst tőle és úgy néz ki 3 hetes késés után megjött neki :)
2012. febr. 15. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!