Baj, ha félidőn túl van peteérés? Közel a mensihez?
De gond. A peteérst követően 14 napra jön meg a vérzés. Ekkor van helyén minden, ekkor sikerülhet a baba. Különben nincs ideje eljutni, beágyazódni, stb.
26 napos ciklusnál a 12. nap kell legyen a peteérés és valószínű akkor is van, max nem reped meg a tüsződ...
Így van ahogy előttem is leírta a válaszoló a pé után 14 nappal van általában menzi (+/- 1-2nap). Tehát ha mondjuk 18. napodon lesz tüszőrepedés, akkor 30-32 napos lesz a ciklusod.
Nekem annó 19. nap volt pé-m és a 33. napon teszteltem pozitívat.
Nem gond!
Természetesen lehet! Miért ne lehetne? nem mindenkinek van a 14. napon tüszőrepedése. Csak akkor (is) legyetek együtt!
3. voltam
nekem is a 17.napon van pé-m és ehez képest 14.napra jön meg mindig.
A női ciklusban a ciklus első fele lehet hosszabb mint 14 nap(ez szabályos 28 napos ciklus esetében van),és így értelemszerűen a mensi ehez képest tolódik.Ha viszont változatlanul 26 napos lesz,akkor rövid a luteális fázisod,emiatt a baba nem tud beágyazódni. Gyógyszeresen kezelhető.
Szerintem vezed pontosana ciklusod,és egy orvos tud ebben segíteni,ha valóban ez a bibi
köszönöm a válaszokat.
A barátnőmek mensi elött két nappal volt peteérése. És ma már 7 hónapos a baba. Akkor viszont nekem is van esélyem nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!