Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj, ha félidőn túl van...

Baj, ha félidőn túl van peteérés? Közel a mensihez?

Figyelt kérdés
most vagyok a 16. napon és most kezd szineződni a teszt. (peteérést vizsgálok) tehát még pár nap amig lesz. Viszont a ciklusom csak 26 napos. Nem gond?
2009. jún. 1. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

De gond. A peteérst követően 14 napra jön meg a vérzés. Ekkor van helyén minden, ekkor sikerülhet a baba. Különben nincs ideje eljutni, beágyazódni, stb.

26 napos ciklusnál a 12. nap kell legyen a peteérés és valószínű akkor is van, max nem reped meg a tüsződ...

2009. jún. 1. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Na én pont így jártam. Fél idő utn voltam dokinál kétszer is. Véletlenül mentem így. Mind a kétszer azt mondta 2 nap mulva próbálkozzunk mert akkor lesz tüszőrepedés. Na azóta sem vagyok kismama. De lehet nekünk így van peteérésünk. Én vettem ovulációs mikroszkópot, hogy erröl meggyőződjek,de az nem mutat semmit. Ki tartás neked is!
2009. jún. 1. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Így van ahogy előttem is leírta a válaszoló a pé után 14 nappal van általában menzi (+/- 1-2nap). Tehát ha mondjuk 18. napodon lesz tüszőrepedés, akkor 30-32 napos lesz a ciklusod.

Nekem annó 19. nap volt pé-m és a 33. napon teszteltem pozitívat.

Nem gond!

2009. jún. 1. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok, az nem gond hogy ha most hosszabb lesz a ciklusod, de ha most is 26 napra jön meg akkor az tényleg gáz. De valószínű a menzi is tolódik majd ami nem gond. Remélem érthetően írtam :S
2009. jún. 1. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 2ik válaszoló voltam a 3iktol kérdezném! Nekem alltalában 30 napos szokott lenni és én úgy gondolom 17 map körül van pém. Akkor a te példádbol lehet így? Mert neked lett babád! Gratulálok hozzá! Bocs a kérdezőnek ,hogy itt kérdeztem én is!
2009. jún. 1. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Természetesen lehet! Miért ne lehetne? nem mindenkinek van a 14. napon tüszőrepedése. Csak akkor (is) legyetek együtt!

3. voltam

2009. jún. 1. 12:00
 7/8 Grófházy ***** válasza:

nekem is a 17.napon van pé-m és ehez képest 14.napra jön meg mindig.

A női ciklusban a ciklus első fele lehet hosszabb mint 14 nap(ez szabályos 28 napos ciklus esetében van),és így értelemszerűen a mensi ehez képest tolódik.Ha viszont változatlanul 26 napos lesz,akkor rövid a luteális fázisod,emiatt a baba nem tud beágyazódni. Gyógyszeresen kezelhető.

Szerintem vezed pontosana ciklusod,és egy orvos tud ebben segíteni,ha valóban ez a bibi

2009. jún. 1. 12:25
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

A barátnőmek mensi elött két nappal volt peteérése. És ma már 7 hónapos a baba. Akkor viszont nekem is van esélyem nem?

2009. jún. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!