Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi volt a legkorábbi időpont,...

Mi volt a legkorábbi időpont, amikor pozit teszteltetek? Tesztelt valaki pozit 10. dpo-n vagy előbb?

Figyelt kérdés
Tudom, meg kell várni a nemvárt idejét, de mivel mostanában sok görbét néztem ff-en, és szinte mindegyiken pozitív tesztek voltak már a 10. dpo-n, elgondolkodtam, hogy mennyire lehet ez reális. Még olyan is volt, ami 6. (!!!!) dpo-n tesztelt pozit. Érdekelnének a tapasztalaitok!
2012. febr. 3. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mensi előtt 3-4 nappal este hétkor. El sem akartam hinni, mert már elég sok csalódáson voltam túl. Sosem felejtem el azt a napot.

Drukkolók Neked!!:)

15 hetes kismami

2012. febr. 3. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Dec 14-én volt meg utoljára, jan. 10-én este pozitívat teszteltem.
2012. febr. 3. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

9 dpo halvány pozi lett a 10-es érzékeny tesztem.

10hkm

2012. febr. 3. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szintén 9 dpo-n teszteltem halvány pozit.

33 hkm

2012. febr. 3. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
9dpo-n halvány pozit ,pontosan mivel előtte néztek uh-on és tudom mikor volt tűszőrepedésem.Első gyereknél is így volt , követték orvosilag az ovut, de ott csak a 14.nap volt nagyon halvány a teszt. 34.hkm
2012. febr. 3. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Halvány pozit reggel a 10 dpo.-n, de ikrekkel. (több HCG)
2012. febr. 3. 10:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) :) :) Gratula mindenkinek! :)
2012. febr. 3. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos ma, 10. dpo-n, negatív lett. :( Remélem, még változik.
2012. febr. 5. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!