Inszem után mikor teszteltetek pozitívat?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 10:30
1/9 anonim válasza:
Egy 10-es erősségűvel lehet már a 12. napon mutatna halványan 2. csíkot.
Drukk
2/9 anonim válasza:
4 inszemem volt és nem teszteltem pozit. Nem értettük, sem a nödoki, sem az endokrinológus, miért nem sikerült, mert minden eredményem jó. Végül kértem a dokim, hogy csináljunk laparoszkópiát, legyünk képben. A vérvételekre már nem tudtam menni, mert a ciklus elején kell menni és nekem nem jött meg. A 4. inszemet követö hónapban lettem babás.
3/9 anonim válasza:
Kb. 1 másfél héttel, majdnem volt még 1 hetem a nem vártig:)
2. inszem sikerült, sok sikert!
34 hetes km
4/9 anonim válasza:
Nekem 21-én volt inszemem, most várok a mai még negatív volt.. neked mikor volt az inszem?
5/9 anonim válasza:
Én a 14 napon teszteltem + :) megy a drukkk:) Ja és első inszemem volt
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
24-én volt az inszemem, úgy gondoltam csütörtökön (8-án) fogok tesztelni!
Szerintetek az már valós lesz?
2011. dec. 4. 07:34
7/9 anonim válasza:
Szerintem valós lehet. Aznap kéne megjönnie?
Az én dokim annak idején azt mondta, várjak még 4-5 napot a nemvárt után. Gondolhatod, hogy nem bírtam. :)
Szorítok!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, aznap lesz a 14.nap.
Köszi a drukkot! :)
2011. dec. 4. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!