Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a menete a spermavizsgálatn...

Mi a menete a spermavizsgálatnak? Akinek átesett ezen a párja, hogy élte meg?

Figyelt kérdés

2012. febr. 3. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a nőgyógyásztól kaptunk beutalót rá. Időpontot kértem elmentünk, elintézte magának egy műanyag tartályba.

Nem viselte meg sehogy, mert megbeszéltük már a babagyártás elején, hogy reméljük nem ofg rá sor kerülni, de egy év után mindketten elmegyünk kivizsgálásra. Teljes mértékben partner volt benne, hisz ez az Ő érdeke is volt, nemcsak az enyém.

2012. febr. 3. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Minket is a nőgyógyászom küldött el. Az első vizsgálat,megviselte egy kicsit,nem volt boldog tőle,hogy urológiailag is megvizsgálták,de feldolgozta. Mi itthonról vittük a spermát. Azóta sajnos belejött a dologba,mert rendszeresen kell neki ilyesmin átesnie. Mi lombikra járunk már.
2012. febr. 3. 09:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Minden esetben van urológiai vizsgálat?
2012. febr. 3. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden esetben meg is vizsgálják, és mondd meg neki, minden 3. ember szokott csak belehalni, úgyhogy drukkoljon :) A férjem azt mondta, kicsit kellemetlen, de pár perc az egész, és élt már át ennél cikibbet is. Aztán mintát adott, amit megvizsgált az orvos, és ennyi. Amikor te babát vársz, folyton vizsgálgatnak, mégis vállalod, beszéld ezt meg vele, nála csak egyszeri alkalomról van szó, és az sem fáj.
2012. febr. 3. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nálunk nem volt urológia csak ez a laboros, viszont ott minden oké volt, gondolom ezért nem küldtek minket tovább.

2012. febr. 3. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem már megvan a doki telefonszáma, aki ezzel foglalkozik (a nőgyógyászom adta meg) de még nem hívtuk fel. Azt mondtuk, ha ez a hónap is sikertelen, akkor mostmár rajta a sor. Az este megjött, így felhoztam neki a témát. Persze a lelkének nem tesz jót, mert erős, egészséges. Babát ő is nagyon szeretne, persze képtelenségnek tartja, hogy neki bármi baja lenne. Az ismerősi körben vannak, akik dohányoznak, túlsúlyosak és nekik mégis összejött, szerintem ez is bántja őt legbelül. Szerettem volna, ha nem jutunk idáig, hogy szükség legyen erre, de a cél érdekében biztosan megteszi.
2012. febr. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!