Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik most csütörtökre (4. -e)...

Akik most csütörtökre (4. -e) nem várják valami tünet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 17:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Olyan érzésem van mintha fel lennék fázva,de nem vagyok!Ez jót jelent???
2009. máj. 31. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia én péntekre-szombatra nem várom!

Tünetem semmi, ilyenkor még nem nagyon szokott lenni. A hőm fenn van, meg van krémes folyásom, de ezek is csak akkor jelentenek valamit, ha a menzesz ideje elmúltával is fennállnak még.

Szóval ha már kb. 2-3 napja késik a menzid (vasárnap reggel) akkor tesztelj.

Barátnőm most terhes, nem érzett semmit, csak a menzesz körül "meg fog jönni érzése" volt, aztán két napra rá tesztelt pozitívat. Ja már túl van az első trimeszteren és tünet semmi, rosszullét semmi, egyedül az uh mutatja, hogy tényleg baba van!

Szóval várj türelemmel...ahogy én is! ne éld bele magad, mert óriási csalódás lesz, hidd el én tudom.

2009. jún. 1. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!