Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti melyik napra tennétek a...

Ti melyik napra tennétek a peteérést? Remélem már nem esik le. Ha 24-re akkor mi az a leesés 29-30-n?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 2. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem túl szép ez a görbe. Én inkább orvoshoz mennék, túl hosszú a ciklus, nem jó ez a sok cikkcakk sem. Talán nem is volt peteérés sem.
2012. febr. 2. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 24-én megvolt a peteérés, a leesés viszont azt mutatja hogy a tüszőrepedés nem történt meg. Mert akkor végig emelkedettnek kellene lennie, nem szabad leesnie.

Esetleg Pco vagy pajzsmirigy?

2012. febr. 2. 12:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Már megvan az időpontom a dokihoz.Hát akkor kár reménykednem....Ismét nem fog sikerülni:( Mostmár jo lenne ha csinálnának velem valamit.
2012. febr. 2. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha valahova tennem kéne hát 24-re. Pé után még egyszer leeshet a hő, ezt a progeszteronnal van összefüggésben.Viszont szerintem sajnos nem volt ovud. :(

[link]

2012. febr. 2. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
nem progeszteron, hanem ösztrogén, bocsánat!
2012. febr. 2. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
és erre milyen gyógyszert adhatnak majd?
2012. febr. 2. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Arra hogy megjöjjön Norcolutot kaptam, hogy megérjen a pete, arra clostit.
2012. febr. 2. 15:11
 8/10 A kérdező kommentje:
a clostival kellett menned uhra?ha igen mennyiszer mikor?
2012. febr. 2. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nos az én ciklusom szabálytalan volt a PCO miatt, sose tudtam mikor lesz peteérésem még clostival sem. Így nagyon korán mentem UH-ra, 14. napon. Semmit nem láttunk, de cisztát se hál istennek. Én hőmérőztem, és a 20. napon iszonyú tojásfehérjés nyákom volt 2,5 napon keresztül, mind a 3 nap együtt voltunk apával, és sikerült:)
2012. febr. 2. 16:18
 10/10 A kérdező kommentje:
dejó gartulálok:) Ezekszerint nem kötelező uhra menni.Az jó,mert sokat melozom és egy héten csak 1x tudnék elmenni.Ha kapok egyáltalán.
2012. febr. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!