1/13 anonim válasza:
Ha feljebb ugrik akkor lehet, de ha ugyanaennyi marad akkor sajna nem... Nem vagy PCO-s? Nekem is hasonló volt a görbém, bár nem ugrált ennyire.
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a gyanúm.:( A pcos-ok nehezebben esnek teherbe?
2012. jan. 5. 14:07
3/13 anonim válasza:
Nekem diagnosztizálta a doki szept végén, miután egy évig jártam hozzá, hogy nincs pé, összevissza jön meg, meg egyebek, erre beutalt egyből meddőségire, mert mondtam, hogy gyereket tervezünk. 2 hét múlva lett pozitív a tesztem :) Az volt a 2. próbálkozós ciklusunk (talpmasszázzsal lett peteérésem,csak 40 naponta volt ciklusom), csak végre szerettem volna ha megnéznek UH-on is egy év után, hogy mi van...
De attól függ, hogy milyen súlyos, nekünk könnyen ment, de van olyan ismerősöm, aki gyógyszert is szed rá, mégse jön össze.
De azért fel a fejjel :)
M
5/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez még nem ovu volt... Azért remélem lassan alakulsz :)
7/13 anonim válasza:
Ez már biztatóbb! :) Akcióztatok? Ha nem akkor ma hajrá ;)
8/13 A kérdező kommentje:
az nem baj ha csak este tudunk?
2012. jan. 7. 11:46
9/13 anonim válasza:
Szerintem simán jó :) nekünk is úgy jött össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!