Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélye lehet, hogy...

Mennyi esélye lehet, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Első, nagyon várt babánk nemsoká 3 hónapos.Mivel tiszta anyatejes, még nem jött meg a vérzésem, így nincs mihez viszonyítanom...

A szülés után 6 héttel férjemmel megejtettük az első óvatos együttlétet, semmi gond nem volt, védekeztünk. Ez az első az azóta utolsó együttlét január 6. időpontban volt. A felülvizsgálatra csak 23.-án sikerült eljutnom, doki szerint minden kitűnő,mintha nem is szültem volna, nézett UH-t is gyorsan,nem volt ott semmi akkor.

Pár napja viszont épp úgy görcsölget a hasam alja,mint amikor babás lettem,megint érzem a szagokat,jön vissza a farkaséhség,a fáradtság... félek, egy alkalom is elég volt a korai kistesóhoz, hiába védekeztünk. Ami nyugtat, hogy dokinál nem látszott, amiért aggódom, azok a tünetek és az, hogy lehet,simán korai lett volna még látni...

Szerintetek? Tesztet még próbálok venni a héten, de tanyáról nehéz baba mellett elszaladni boltba. Mennyi esélye lehet a tesónak?

2012. febr. 1. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ó, nagyon minimális, szerintem ne aggódj, ha nagyon idegesít, tesztelj egyet. :)
2012. febr. 1. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha mindig védekeztetek, akkor szerintem nem nagyon esélyes, hogy terhes vagy. Lehetnek hormonális okai a tüneteidnek, hisz most próbál visszarendeződni. Azért majd amikor tudsz vegyél tesztet, már biztosan kimutatja, ha mégis baba van.
2012. febr. 2. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!