Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek mennyi esélyem...

Szerintettek mennyi esélyem van hogy teherbeestem?

Figyelt kérdés
kb. 13.-ka körül volt ovom egyűtt is voltunk,1 hete már nagyon fáradt vagyok és szorulásom is van,6 napja késik és azóta enyhe hányingerem van napközben,tegnap erősen szurkált az alhasam is.5 hónapja próbálkozunk,az első 3 hónapba mindig teszteltem és semmi :( volt mikor 2 hetet késett de akkor ha jól emlékszem ezzek a tüneteim nem voltak.30 naposak általába a ciklusaim

2012. febr. 1. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet baba, ha reggel csinálsz tesztet, kiderül.

Ha 13án volt ovud, már ki kell mutatnia a tesztnek.

Drukkolok!

2012. febr. 1. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Pedig bizony érdemes már tesztelned! :) Reggeli első pisi a biztonság kedvéért. Ha 13-án volt ovud, akkor már eltelt több mint két hét, ha terhes vagy, akkor annak már pozitívnak kell lennie!!! Nagyon drukkolok és írd meg! :D ++++
2012. febr. 1. 19:31
 3/5 A kérdező kommentje:
megírom :) kicsit félek az újabb csalódástól :(
2012. febr. 1. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
nem várt előtt 2 nappal 1 csepp barnázásom is volt
2012. febr. 1. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
?? Mi lett az eredmény??
2012. febr. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!