Beágyazódási időnél lehet futni járni? Csak lassú tempójú futást végezni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 07:49
1/2 anonim válasza:
Lehet. A legtöbb kismama azt se tudja, hogy éppen mikor esik teherbe, nem azt, hogy mikor ágyazódik be a petesejt. Ne figyeld annyira magadat, mert sokaknak éppen emiatt nem sikerül teherbe esni, mert annyira rástresszelnek a dologra. Nézd meg hány nőnek sikerül teljesen véletlenül teherbe esni, miközben nem túl egészségesen él, megerőltető fizikai munkát végez, cipekedik, sportol, szóval éli a megszokott életét... Bocs, hogy ezt írtam, de próbáld a természetes életedet élni és ne legyen minden gondolatod a baba, úgy sokkal könnyebb lesz..
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én futottam és úsztam is, akkor is és utána a 7. hétig futottam, a 22. hétig úsztam. Gyönyörű, egészséges kisbabám született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!