Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jan.20-22 között sex, ma kéne...

Jan.20-22 között sex, ma kéne megjönnie, tegnap picit véreztem, ma semmi, lehet baba?

Figyelt kérdés
Jan. 20. 21. 22. sexeltünk a férjemmel. Tegnap picit véreztem, ma semmi. Reménykedhetem a terhességben? Teszteljek, vagy várjak egy hetet?
2012. jan. 31. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:

nem igazan ertem ezeket a kerdeseket. A valaszom lehet hogy meg fog jonni de lehet hogy terhes vagy...ha gondolod tesztelj most de varhatsz is vele meg egy par napot.

Ha ma kell megjojjon es ti 20.an szeretkeztetek akkor valoszinu hogy ebben a honapban lekestetek a peteerest!

2012. jan. 31. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres a ciklusod, akkor 20-án már túl lehettél a peteéréseden. Úgyhogy mindenképp várd meg, hogy megjön-e vagy sem.
2012. jan. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!