Mitől van alhasi fájdalmam? SOS
12.napon nem volt rendes méretű tüszőm se csak egy ami 11mm .14. nap óta duphastont szedek, mert anélkül ne jön meg.15.nap óta lhasi fájdalmam van, nem egyszer egyszer hanem állandóan, ha lehajolok rendesen fáj,érzem mind a 2 peteészkem, van, hogy délelőtt nem és délutánara fájdul meg, és van, hogy reggel fáj de estére elmúlik. Ha megnyomom a hasa fáj, ha sokáig nyomogatom elmulik.Folyásom is magyon sok lett, sűrű fehér krémszerű, szagtalan.
Most ez a duphastontól van, vagy valami mástól???12. napon voltam dokinál és nem mondta, hogy bajom lenne, mivel babaát akarunk vigyázok magamra szóval nem értem, fertőzés tuti nem lehet.
pcos-vagyok, többször kaptam már duphastont mert amugy nem jön meg. Sose volt még ilyen bajom.
Lehet terhes vagy??
Vagy nem lehet??
Nekem sem volt rendes tüszőm azt mondták hogy annyi az esélyem teherbe esni mint megnyerni az 5ös lottót..és van egy 3 és egy 1.5éves gyermekem:-)
Duphaston nem megoldás a Pcora!!
Inkább menj endokrinológushoz, ő majd merckformint ír fel, diétát és mozgást. Duphaston az nem erre való!
nem minden pcos inzulinrezisztens, ergo nem kell mindenki azt szedjen amit te irtál,pl én sem. A duphaston nem megoldás a pcos ra de ha nem tudnád akkor leirom, ha nem jön meg sose akkor valamivel meg kell hozni hogy ne vastagodjon el a méhfal mert az rákhoz vezet, szóval kell a duphaston hogy vérezzek különben nagy baj lesz.
És ajánlom alaposabban járj utána a témának mielőtt válaszoolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!