Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a a mensim pár napja....

Késik a a mensim pár napja. Ami normális is. De ha megnyomom nagyon finoman a mellbimbóm fáj, és sokszor van alhasi fájdalmam de nem jön még meg. Rendszeres szexuális életem van de nem védekezünk a megszakításos módszert használjuk. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer,de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
2009. nov. 27. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idő eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységű terhestesztet.
2009. nov. 28. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én páromnak nincs előváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
2009. nov. 29. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
2009. nov. 29. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
2009. nov. 29. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát akartunk babát,de majd csak kb 4-5 év múlva.

Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés,mint ha megjönne viszont semmi.

A hőm pedig néha ingadozik 35,36, olykor 37.

2009. nov. 29. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A hőingadozás az nem jellemző terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy időben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35,5-36,2 akkor nem valószínű a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni.

Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hőm is igen ingadozik...

2009. nov. 29. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)
2009. nov. 30. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!