Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van így más is? Peteérés óta...

Van így más is? Peteérés óta fáj a derekam, mint mensikor. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
4. dpo-n vagyok. Köszi.
2012. jan. 30. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt! Sajnos sok jót nem tudok mondani, mert a hőm az egekben, ma kellett volna megjönnie, de a 10-es tesz negatív. :(
2012. jan. 30. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia. És hány napja volt peteérésed? Talán pár nap múlva pozi lesz! SZurkolok!
2012. jan. 30. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajna nem tudom, ez elég össze-vissza ciklus, több eshetőség is van a pé-re. Tegnap kellett volna megjönnie elvileg, de nem jött viszont a teszt negatív, így mégsem akkor volt a pé mikor én azt hittem. Derekam azóta is nagyon fáj, de sztem ez most nem jött össze. Február lesz az én hónapom!!! :)

Mondjuk folyamatosan azt érzem, hogy mindjárt megjön, tulajdonképpen már jó is lenne, mert akkor legalább indulna az új ciklus.

Neked nagyon sok sikert, majd írd meg, hogy mi lett!!!!

2012. jan. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!