Leiden mutáció. Hogyan, mikor derült ki, hogy ez a probléma?
Ja bocs:
Túl gyorsan írok és ez lemaradt:
Igen végül nagy nehezen kiderült mi lehet a baj nálam. Korai terhességben "betegen" kezd fejlődni egy ér elzáródása miatt a méhlepény, és ez kezdi okozni a 20. héttől- ahogy nőne a méhlepény és a baba- a hirtelen magasvérnyomást stb-t, amit a szervezetem preeclampsiás tünetekkel "vetít ki". De a legsúlyosabb formában. Ekkor már olyan nagy a baj és annyira visszafordíthatatlan a folyamat hogy teljesen mindegy mennyi és milyen dózisú gyógyszert adnak mert nem hat.
Akkor a 2. terhességemnél tanácstalanul álltak felettem és nem értették, hisz akkora adagokat kaptam vérnyomáscsökkentőkből és nyugtatókból hogy egy elefántot ki kellett volna ütnie de meg se moccant a vérnyomás értékem. Aztán 2 nap múlva hirtelen leugrott normálisra és ekkor történt a baj...
A dokim szerint ha elkapjuk időben 4-5-6.(-legkésőbb) héten gyógyszerekkel és injekciókkal ezt az érelzáródást és ha végig a terhességben nagyon szigorú felügyelet mellett leszek és végig kapom ezeket a injekciókat, gyógyszereket akkor talán képes leszek talán-nagyon talán 35. hétig húzni, de ez nagyon talán... Eddig egyik terhességemet sem tudtam a 30. hétig kihúzni... :-(
De annyira szeretnék babát és a páromat megajándékozni ezzel az érzéssel hogy hajlandó vagyok végigcsinálni, pedig tudom hogy nem lesz könnyű.
Szia!
Érdemben nem tudok sajnos hozzászólni, de én a saját szakállamra végeztettem el a vizsgálatokat, és persze magánlaboratóriumban...Őket ajánlom, ha te is erre szorulsz:
Náluk 2009-ben 4900ft volt a Leiden mutáció meghatározás.
Kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!