Szerintetek ez pozitív?
Sajnos már nem először ilyen (nem lett baba), és már megőrülök! Azt mondják ez a legmegbízhatóbb teszt. Akkor miért szórakozik ez velem?
Igen,szerintem is pozítív!
De próbáld meg esetleg egy másik fajtával is!
Drukkolok,hogy babás legyél!!!
ezt a fajta tesztet nem ismerem ,de ha már tévedett vegyél egy másikat.Én sima olcsó gyógyszertárival teszteltem és mindig megmutatta,sose tévedett. 5 éves fiam és 7 hónapos lányom van
Szoritok hogy babás legyél!!!!!
Ez pozitívnak látszik, igen. Sztem is vegyél több más márkából (olcsók is jók), és azokkal is tesztelj.
"Attól is függ, mikor teszteltél: A hCG hormon általában terhesség esetén mutatható ki a női szervezetben, de vannak egyéb olyan körülmények is, amikor ilyen kis mennyiség jelen lehet. Én pontosan értem, hogy sokan már a várt vérzés kimaradása előtt szeretnék tudni, hogy terhesség fogant-e meg, de ennek nincs sok értelme. Ilyenkor ugyanis komoly csalódást okozhat az is, hogy a mai érzékeny tesztek már az úgynevezett preklinikai terhességet is kimutatják, ami adott esetben egy normális vérzés kíséretében elvetél. Igazából a terhesség kimutatására csak a menstruáció kimaradás után kell törekedni." [link]
ez is itt olvasható:
A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. ... ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
Remélem, hasznos volt. Ha tudsz, próbálj kicsit "nem törődni" a dologgal, és tényleg csak akkor tesztelj, ha már kimaradt a vérzés. Drukkolok, hogy babás legyél.
figyi, engem annyiszor átb@szott ez a rohadt teszt, hogy el nem tudom mondani! nagyon mérges voltam.
aztán a párom vett gabrielt a gyógyszertárban, kiderült, hogy érzékenyebb is, mint a clearblue.
szóval jobb.
ezután azzal teszteltem, és végül még 2 pozitívat is :D
és fele árban van.
minden jót!
tényleg érdemes utánaolvasni a neten, hogy melyiknek mennyi az ára, és milyen az érzékenysége
Nem tudom, miért érdemes lepontozni egy olyan választ, hogy a clearblue megbízhatatlan... Elég visszaolvasni két oldalt, 4-5 olyan kérdés volt az elmúlt héten, ahol a clearblue halvány csíkos lett, és nem jelzett babát. Ez csak tény.
Ahol én élek, ott a férjemék (orvos) pl. nem is szeretik, ha ezzel tesztelnek, sokszor téved, az indikátor csík gyakran gyártási hibás. De mindegy. Valóban, ahogy írták: medilab, gravi hcg és gabriel. Ezek a legpontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!