A Kaáliban lehet rögtön lombikkal kezdeni vagy mindenképpen inszemináció előzi meg?
Nem vagyok már túl fiatal és az időt sem szeretném ezzel húzni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szia!Attól függ,hogy mi a problémátok!Nekem petevezeték elzáródásom van így egyből lombik lett!Meg ha jól tudom sperma gondnál is lombik van!
Sok sikert hozzá!!!
Szia!
Ha nincs olyan ok, ami kizárja az inszemet, akkor azzal kezdenek. Törvény írja elő. Nekem kettő volt, a koromra való tekintettel váltott a doki lombikra.
Nekem kb. 8 éve volt hsg-m, semmi eltérést nem láttak. Azóta nagyon sok idő eltelt, aktuális lesz egy újabb vizsgálat.
A férjemnél is volt probléma, de orvosolták. Ettől függetlenül tudom, újra ki kell vizsgáltatnunk magunkat. Csak azt nem tudom, hogy pontosan milyen papírok kellenek majd a nő részéről. Rákszűrés, AIDS teszt, HPV....?
Kedves 2! Megkérdezhetem, mi az a kor, ami katalizátorként hatott ezekre a folyamatokra?
Hát akkor valószínűleg neked sem fogják sokáig erőltetni az inszemet. :-)
De ne halogasd sokáig a bejelentkezést, mert ki tudja, mennyit kell várni egy-egy dokira. Sajnos hosszúak a várólisták. Talán érdemes azt választani, akihez előbb be lehet jutni. Mindegyik nagyon profi. :-)
Manka68, az előbb felhívtam őket, március 27-re kaptam időpontot. Elmondták, miket vigyünk magunkkal. Nem is tudtam, hogy házassági anyakönyvi kivonat is kell. Hmm...
Most már csak azt kell kitalálnom, hogy mikorra vegyem a repülőjegyet, hogy a különböző vizsgálatokat időben el tudjam végeztetni, vagy legalább elkezdeni....
De már ez is fél siker! ;)
A lényeg, hogy jó úton vagytok a babához! :-)
Van olyan vizsgálat, aminek egy hónap, mire meglesz az eredmény, szóval minél hamarabb érdemes elkezdeni. Mi nem vagyunk házasok, nekünk az élettársi viszonyt kellett igazolni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!