Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem éreztem még?

Miért nem éreztem még?

Figyelt kérdés

Több, mint egy éve próbálkozunk a párommal. Eddig még soha nem éreztem, hogy sikerült volna vagy legalább valami hasonló tünetet. Nagyon vágyunk babára.

Menstruáció előtt egy héttel már feladom a reményt, mindig ugyanolyan folyásom van!

A kolléganőim sorra teherbe estek, pedig nem volt biztos párkapcsolatuk, mi már másfél éve házasok vagyunk. Miért ilyen igazságtalan az élet?

2012. jan. 26. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi is hasonló cipőben jártunk.Ne csüggedj, nektek is lesz babátok!

Ugyanígy másfél éves házasok voltunk,és körülöttünk mindenkinek születtek gyerekei, barátnőknek, ismerősöknek, csak nekünk nem, pedig úgy vágytunk rá.Ugyanezt gondoltam én is, mint te. Nekem mindig mensi előtt egy pár nappal rózsaszínes- barnás folyásom lett, és tudtam, hogy megint nem sikerült. Aztán kivizsgáltattuk magunkat(mondjuk azt már elkezdtük 8-10 hónap után)de minden rendben volt. Aztán BMC...ment az idő, de smmit nem csináltak, majd átmentünk a Kaáliba, és az első inszem sikerült!!Azóta van egy 4 és fél hónapos babám, aki épp most sírt fel!:)Össze fog jönni, addig meg használjátok ki az időt, mert utána minden más lesz!

2012. jan. 26. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
szia,nem szabad h minden gondolatodat ez kösse le.csinálj mást ,gondolj másra,és ha hiszel benne hogy tudja hogy mikor kell jönnie akkor jönni fog.nekünk 2 év után..:)
2012. jan. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!