Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Has puffadt, méhszáj alig...

Has puffadt, méhszáj alig elérhető. Olyan mint az orrom hegye. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A ciklusom 20.napján vagyok.
2009. máj. 29. 10:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Húúúú ennyi mindenre válaszolni!sajnos nincs más tünetem,talán a teltségérzet!

Sajnos én nem vagyok ilyen türelmes mint az egyik kedves válaszoló,örüljön neki,hogy annyira nem érdekli.

Köszönöm annak a válaszolónak aki ilyen pontosan leírta hogy neki hogy volt,sokat segített!

A porcos érzés körülbelül olyan mint az orrom,nagyon kicsivel puhább!

Sok szerencsét mindenkinek!:)

2009. máj. 29. 22:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Ja,ha felpuhul akkor olyan mint az ajkam!
2009. máj. 29. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy engem is érdekel!! De ennyi türelemmel lehet az ember, hogy vár pár napot, amire már a teszt kimutatja. Ezzel egy kicsivel sem lesz több esélye, hogy terhes legyek (legyél)!!! Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy MI ÉRTELME???? Ez is csak azt mutatja, hogy görcsösen akarod és igy sokkal, de sokkal nehezebben fog összejönni. :( Dehát mindenki maga dönti el, hogy mit tesz. Ez csak az én véleményem volt. Most az utolsó mensimkor clostyt szedtem, nagyon reménykedtem, hogy sikerülni fog. De a tesztet csak a nem várt utáni 3-ik napon csináltam meg. Negativ lett. És ehhez nem kell más, mint önkontroll. Ha ott van a baba, akkor pár nap múlva is ott lesz.
2009. máj. 30. 07:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen nagyon nagyon szeretnénk egy bébit:)És szeretném minnél hamarabb megtudni,hogy teljesült-e már a vágyam!És ha már nőgyógyász mondta hogy lehet akkor miért ne tenném?Neked grat a türelmedhez.Nekem nincs.És ezzel sokan vagyunk így szerintem.
2009. máj. 30. 08:48
 15/19 anonim ***** válasza:

15:48-as vagyok. Én megmondom, hogy mi értelme.

Ha valakinek egyáltalán nem rendszeres a ciklusa, akkor nem tudhatja pontosan, hogy mikor van peteérése, hiszen a középidő mindig más, így nem lehet "bemérni". A hőmérőzés nem minden nőnél oldható meg, nálam sem, hiszen mindig más időpontban keltem reggel, sokat kellett késő estig dolgoznom, sokat kellett üzleti útra menni stb...mindegy is ki miért nem tudja megvalósítani.

Az ovu teszt nekem nem vált be, egy hónapban többször is mutatott pozitívat, elmentem a dokihoz, hogy most pozitív és még a petesejtem érés közelében sem volt!

Ekkor tanácsolta a méhszáj vizsgálatot.

Nagyon egyszerű a dolog, ha minden nap vagy másnap szexelsz a férjeddel és kézzel is szokott kielégíteni, akkor az hogy Te is felnyúlsz magadnak, miért lenne más? A méhszáj nyitottsága azonnal megmutatja, mikor van a peteérésed. Aznap este mikor érzetem, hogy kinyílt a méhszáj és a nyákom is nagyon nyúlós lett, együtt voltunk. Az időzítés így a lehető legpontosabb és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy lassan a negyedik hónapban vagyok!

Nyugodtan idegenkedhetsz és várhatsz még éveket ha van türelmed de ne ítéld el azt, aki ezt a módszert is szeretné kipróbálni a siker érdekében.

2009. máj. 30. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis itélem el, aki nézi a méhszájat!! :) Szép is lenne, ha ezért elitélnék bárkit is. Én nem tartom jónak, de nem vagyunk egyformák és ez jó, igy normális. Énis megteszek mindent azért, hogy sikerüljön. Hetente többször járok másik városba dokihoz és már egy csomó orvosságot beszedtem, teákat iszom, ovu tesztezek stb stb.. Szóval azt ne mond, hogy nem teszek meg mindent, de elvileg, ha babát akarunk, akkor ugyis együtt vagyunk a párunkkal legalább 2 naponta , akkor viszont, ha akar összejöhet méhszáj vizsgálata nélkül is.
2009. máj. 31. 06:36
 17/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Felkaptam a fejem erre a kétnapontai együttlétre. Mi is mindig kétnaponta voltunk együtt, a férjem spermája minden téren tökéletes, nálam sincs baj, mégsem jött össze majdnem egy éven át. A doki ajánlotta a kétnapontát, de ahogy olvasom itt az oldalt, nemcsak nekem javasolta ezt, hanem ez általános vélemény a dokiktól.

Abban a hónapban mikor megfogant a picink, egyáltalán nem voltunk együtt a mensi után. Legelső együttlétünk a peteérésem estéje volt, azaz kb 3 hét telt el az utolsó szex óta. Rá két napra voltunk megint együtt és vége. Mégis akkor, abban a hónapban fogant.

Nem hiába mondják spermavizsgálat előtt is, hogy 7-10 nap önmegtartóztatás kell előtte. Nem jó ez a kétnapi együttlét, nem mindenkinél válik valamiért be.

Csak azt tudom tanácsolni Neked és a kérdezőnek is (ha most nincs baba), hogy hagyjatok több időt ki a következő szex előtt és ha Te nem akarod vizsgálni a méhszájad, akkor kérd meg a férjedet, gondolom az már úgyis rutin. :)

2009. máj. 31. 07:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Na az önmegtartoztatás menni fog, mert a férjem külföldön dolgozik. :) Ebben a hónapban biztosra megyünk, mert a peteérésem idejére hazajön 1hétre. Szereztem be sok-sok ovu tesztet és most nem késhetünk le a peteérésről!! De vizsgálgatni nem fogom magam. A férjem megteheti. :) Bár itt nem a teherbeesés miatt vizsgálják magukat, vagyis a kérdező, arra kiváncsi, hogy terhes lett e. Na erre mondtam, hogy felesleges, mert pár nap múlva ugyis kimutatná a teszt.
2009. máj. 31. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, hogy a pé után ha már biztosan megvolt már tényleg csak várakozni kell.A méhszáj vizsgálat a peteérés napjának meghatározására való. Utána mindenkinek feljebb megy és csak a mensi előtt pár nappal jön le vagy csak a mensi napján. Akkor meg már ott a teszt.

Sok sikert a babához! :)

2009. máj. 31. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!