Has puffadt, méhszáj alig elérhető. Olyan mint az orrom hegye. Mit gondoltok?
szia sztem is tök normális ha megvizsgálod magad.. én is igy csinálom és érdekel is a válasz mert én a 22. napon vagyok és ugyanilyet érzek söt már3 napja megjön érzésem van.. én is régota vágyopm rá.
32
Próbáltam utánanyomozni itt is, az interneten is, hogy ez mit jelenthet, de megoszlanak a vélemények, így én is okulnék, pedig már anyuka vagyok 8 éve.
Most szintén ezek a tüneteim, mint neked, de én már a 25. napon tartok. Haspuffadás, porcos érzetű méhszáj, hogy alig elérhető azt nem tudom, esténként hajnalba ki kell mennem pisilni viszont száraz hüvely.
Ha van még hasonló tüneted, írd meg légyszi.
Van-e hőgörbéd?
Amit egyenként találtam infót innen-onnan, hogy a puffadás és az esti (vagy gyakori, esetleg inger) pisilést a "hirtelen" termelődő progeszteron okozza. Ha zárt a méhszáj és fel van húzódva, mintha jobb vélemény szerint jellemző lenne a terhességre, hiszen "védelmi" állapotba kerül. Ugyanakkor az 5-6 hetes nőgyógy. kezes hüvelyi vizsgálattal mintha pont azt nézné, hogy puha-e és duzzadt a környezet... Tehát itt elveszítettem a fonalat az önokításban.
Mell feszülés, érzékenység, teltségérzésed van?
Nekem (sajnos) nincs...
Szia!
Leírom a saját tapasztalatom. A peteérésem a 18. ciklusnapomon volt, 28 napos ciklus mellett. A méhszájam a peteérés utáni kb 3. nap emelkedett nagyon magasra és keményedett meg. A 27. napon megijedtem, mert középig visszasüllyedt a méhszájam, biztos voltam benne, hogy megjön, viszont nem puhult fel mint mensi előtt szokott. A 28. napon visszaemelkedett és úgy maradt. Még 3 napig néztem, akkor teszteltem pozitívat, azóta nem néztem, most már a dokié a pálya! :)
Nekem is doki ajánlotta, hogy nézzem a méhszájam és amint elkezdtem vizsgálni mert elmagyarázta mit hogyan kell és mi mit jelent, az első hónapban összejött!
neked is sok sikert!
Egy boldog 13 hetes km
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, inkább egy előttem szóló válaszára reagálnék. Intim együttlétnél szerintem a párunk is hamarabb érzékeli akár kézzel, hogy milyen lehet odabent, talán nem megvető, ha némelyikünk így is szeretgetjük egymást.
A vizsgálódás sem rosszabb, ha nem is minden napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!