Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vezeti valaki Fertilityfriend-...

Vezeti valaki Fertilityfriend-en a görbéjét? Ha igen, tudod, hogy miért jelöl a naptárban néhány napot zölddel?

Figyelt kérdés
Köszi.
2012. jan. 24. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
termékeny napok... gondolom:)
2012. jan. 24. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, Én vezetek!

Attól függ hol jelöl zölddel. Ha csak a nyákod minőségét jelöli az rendben van. az eggwithe és a watery mindig zölddel jelöli, mert azok termékeny napok, ha jelölöd a programban.

Viszont 2-3 havonta kapsz bónusznapokat. Amikor olyan napokat jelöl zölddel amikor vélhetően a már rögzített görbéid alapján esélyes vagy a teherbe esésre. Általában igy egy hét periódust szokott jelölni! Ilyenkor látsz piros napokat is és egy fehér napot, amikorra Ő a tesztelést javasolja.

2012. jan. 25. 07:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Mostmár értem! :) Kedves második, hálás vagyok a részletes válaszért! :)
2012. jan. 25. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!