Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok? SOS

Szerintetek terhes vagyok? SOS

Figyelt kérdés
December 29.én jött meg utoljára,egy hétig tartott a menstruációm.a párommal eddig megszakítással védekeztünk és nagyon megijedtem mert 3 napja hányingerem van és néha szédülök.ha terhes vagyok akkor most a teszt kimutatná?szerintetek ilyen hamar jelentkeznének a tünetek?(már van egy gyerekünk és szeretnénk egy kis testvért de még nem most)
2012. jan. 24. 16:48
 1/10 eszo ***** válasza:

szia!

hát nekem 30.-án jött meg utoljára..és ha neked is olyan 26-27 nap körüli a ciklusod..akkor mostanság kellene megjönnie ismét..

nem tudom..nekem is van hányingerem és a hőm is magas..konkrétan szarul vagyok..

én nagyon szeretném a babát..de én még mindenképp várok a teszteléssel pár napot..de ha te nagyon ideges vagy..akkor szerintem megpróbálhatsz egy tesztet..háátha

2012. jan. 24. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tesztelj, mert a tünetek akkor jelentkeznek, ha már a teszt is kimutatja.
2012. jan. 24. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:

ha megijedtél, és ez jár a fejedben "úristen mi van ha terhes vagyok..." meg hasonlók, akkor jelentkezhetnek ilyen tüneteid.

és igen, a teszt már kimutatja :D

de ez a módszer nem épp a legbiztonságosabb. úgyhogy ha nem szeretnél még megijedni se hasonló helyzetek miatt, ennek érdekében keresetek valami más védekezési módszert :)

2012. jan. 24. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Én jan. 20.-ára nem vártam! 21.-én a tesztem pozitív lett! 23.-án dokinál voltam, még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott...! Sokan mondják, hogy nem lehet korán hányinger! Nekem kb a nem várt nap előtt pár nappal hányingerem volt és nagyon fáradékony voltam! Sokat pisiltem! Ja és kb a nem várt nap előtt 1 héttel feszült a a hasam! Szóval szerintem kimutatná! Hajrá :)
2012. jan. 24. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Szóval nem védekeztetek! Lehet kellene! Ez nem leszúrás,csak akkor nem lennél ideges! :)
2012. jan. 24. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
ha még nem most akartok babát,akkor miért nem védekeztek?a megszakítás nem védekezés
2012. jan. 24. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
A párom nem hajlandó felhúzni a gumit, én meg gyógyszereket nem szeretnék szedni. Tehát csak ez a módszer marad.
2012. jan. 25. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg az abortusz mi
2012. jan. 25. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:

A spirálról hallottál már?

Össze illetek! Nem teszem meg neked,én sem teszem meg neked! Gyönyörű egy kapcsolat! Ja,és ne haragudj,hogy ezt írom,de hogy lehet így együtt élni valakivel?

2012. jan. 25. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Már írtam előzőleg hogy nem lenne gond ha lenne egy kis tesó úgyhogy!!! És soha nem mennék abortuszra nem ölném meg a saját gyerekem!!
2012. jan. 25. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!