Szerintetek terhes vagyok? SOS
szia!
hát nekem 30.-án jött meg utoljára..és ha neked is olyan 26-27 nap körüli a ciklusod..akkor mostanság kellene megjönnie ismét..
nem tudom..nekem is van hányingerem és a hőm is magas..konkrétan szarul vagyok..
én nagyon szeretném a babát..de én még mindenképp várok a teszteléssel pár napot..de ha te nagyon ideges vagy..akkor szerintem megpróbálhatsz egy tesztet..háátha
ha megijedtél, és ez jár a fejedben "úristen mi van ha terhes vagyok..." meg hasonlók, akkor jelentkezhetnek ilyen tüneteid.
és igen, a teszt már kimutatja :D
de ez a módszer nem épp a legbiztonságosabb. úgyhogy ha nem szeretnél még megijedni se hasonló helyzetek miatt, ennek érdekében keresetek valami más védekezési módszert :)
A spirálról hallottál már?
Össze illetek! Nem teszem meg neked,én sem teszem meg neked! Gyönyörű egy kapcsolat! Ja,és ne haragudj,hogy ezt írom,de hogy lehet így együtt élni valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!