Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhat hormonzavar vagy más...

Okozhat hormonzavar vagy más egyéb baj fog. Gátló abbahagyása után hányingert és szagundort?

Figyelt kérdés
Fél éve hagytam abba a fog.gátló szedését, a mensim még rendszertelen, 32-36 nap között jön meg. December vége óta szagundorral, hányingerrel, szédüléssel küzdök, a mindennapi keverős kávémat is csak 3-4 naponta tudom meginni. Terhes elvileg nem vagyok sajnos, január 11.-én jött meg. Lehet, hogy más baj van és ezért vannak ezek a rosszul létek? Soha nem voltam ilyen, évente egyszer volt talán hányingerem is régebben.
2012. jan. 24. 15:16
 1/3 eszo ***** válasza:
52%

Hát érdekes..mert azért azt gondolnám, hogy fél év elteltével már kiürül rendesen a fog.gátló..és normálisan beáll a ciklus..

ez a szédüléses-hányingeres dolog lehet pco szindróma..esetleg.

ha itt rákeresel rengeteg mindent találhatsz róla..de nem akarlak ijjesztegetni..ez csak 1variáció.

én konkrétan olyan szerekről nem tudok,amik ilyen tüneteket idéznének elő..hacsak nem szedsz vmi olyan gyógyszert rendszeresen,aminek lehet az a mellékhatása..ha meg terhes em vagy ..akkor végképp nincs más ötletem..

remélem helyrejössz hamar!!

2012. jan. 24. 15:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nem szedek semmi mást! Akkor ebből doki lesz... :(
2012. jan. 24. 15:54
 3/3 eszo ***** válasza:

nincs mit :-)

tényleg az a legjobb,ha elmész dokihoz..

remélem semmi komoly!

:-)

2012. jan. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!