Terhesség, vagy hormonzavar?
Ez az első ciklusom a fogamzásgátló abbahagyása után. 19.-ére nem vártam, mert babát szeretnénk. Nem is jött, ez az 5. nap, hogy késik. 2. napon negatívat teszteltem (50-es). A mellbimbómon kijöttek a Montgomery mirigyek, nagyon-nagyon álmos vagyok és ingerlékeny és "mintha meg akarna jönni" érzésem van. Mi lehet ez? Terhesség, csak korán teszteltem, vagy hormonzavar a tabi abbahagyása miatt???? Be vagyok parázva!!!! :(
Hétfőn tesztelek újra, akkor lesz a 10. nap.
Az 50es tesztnél én érzékenyebbet használtam volna. Akár holnap is tesztelhetsz egy érzékenyebbel.
Nem hiszem, hogy hormonzavar a tabi abbahagyása után. Vannak tüneteid!
Írok persze!
Még valamit elfelejtettem : rettenetesen fázok és ráz a hideg még a kandallónál is! Ez pár napja, kb 1 hete van így!
Hát remélem is, hogy nem hormonzavar! A tabletta előtt is mindig pontos volt a mensim, sőt már egyszer abbahagytam a szedését évekkel ezelőtt és akkor sem volt baj soha!
A hormonzavar azoknál alakul ki tabletta után, akiknél tabletta előtt is volt???? Vagy bárkinél lehet, akinél soha nem volt baj annál is????
Értem, megnyugodtam kicsit! Hétfőn tesztelek, akkor lesz a 10. napja a meg nem jött mensinek, és 10-es teszttel fogok, rendeltem a netről!
Neked mi a véleményed a leírtakról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!