Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség, vagy hormonzavar?

Terhesség, vagy hormonzavar?

Figyelt kérdés

Ez az első ciklusom a fogamzásgátló abbahagyása után. 19.-ére nem vártam, mert babát szeretnénk. Nem is jött, ez az 5. nap, hogy késik. 2. napon negatívat teszteltem (50-es). A mellbimbómon kijöttek a Montgomery mirigyek, nagyon-nagyon álmos vagyok és ingerlékeny és "mintha meg akarna jönni" érzésem van. Mi lehet ez? Terhesség, csak korán teszteltem, vagy hormonzavar a tabi abbahagyása miatt???? Be vagyok parázva!!!! :(

Hétfőn tesztelek újra, akkor lesz a 10. nap.

2011. nov. 25. 18:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50-es tesztel nem csodálom, hogy negatív lett, ha baba is van, tesztelj 25-el!!!
2011. nov. 25. 18:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Sztem a tüneteid biztatóak. Tényleg vegyél egy másik tesztet?
2011. nov. 25. 18:45
 3/19 anonim ***** válasza:

Az 50es tesztnél én érzékenyebbet használtam volna. Akár holnap is tesztelhetsz egy érzékenyebbel.

Nem hiszem, hogy hormonzavar a tabi abbahagyása után. Vannak tüneteid!

2011. nov. 25. 19:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Olvastam egy honlapon, hogy a hormonzavar és a terhesség tünetei egyformák: mensi késés, dudorok a mellbimbóm...! Ezért ijedtem meg, hogy lehet nem is baba! Van már itthon 10-es tesztem, azzal fogok tesztelni!
2011. nov. 25. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Majd írj! :)
2011. nov. 25. 19:52
 6/19 A kérdező kommentje:

Írok persze!

Még valamit elfelejtettem : rettenetesen fázok és ráz a hideg még a kandallónál is! Ez pár napja, kb 1 hete van így!

2011. nov. 26. 09:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez is jó, mert ilyenkor(terhesen) magasabb a hőmérsékletünk és azért ráz a hideg!!! Engem néha a mai napig ráz a hideg!!! 14+2hkm.
2011. nov. 26. 11:17
 8/19 A kérdező kommentje:

Hát remélem is, hogy nem hormonzavar! A tabletta előtt is mindig pontos volt a mensim, sőt már egyszer abbahagytam a szedését évekkel ezelőtt és akkor sem volt baj soha!

A hormonzavar azoknál alakul ki tabletta után, akiknél tabletta előtt is volt???? Vagy bárkinél lehet, akinél soha nem volt baj annál is????

2011. nov. 26. 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a hormonzavarosoknál a tabletta csak tüneti kezelés, ezért nekik biztos, h leállás után sem lesz rendszeres. Akinél nem volt gond előtt, annál kicsi az esélye, h gond legyen utána. Mikor tesztelsz újra?
2011. nov. 26. 11:53
 10/19 A kérdező kommentje:

Értem, megnyugodtam kicsit! Hétfőn tesztelek, akkor lesz a 10. napja a meg nem jött mensinek, és 10-es teszttel fogok, rendeltem a netről!

Neked mi a véleményed a leírtakról?

2011. nov. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!