Próbáltátok már a biorezonanciát a meddőségre? Én júliusban akarom kipróbálni, de érdekelnének a tapasztalatok. Csupa jót hallottam róla eddig, de gondoltam megkérdezem itt is.
Szia!
Én holnap, azaz pénteken megyek állapotfelmérésre! Már nagyon kíváncsi vagyok... :) Sajnos volt már vetélésem is, talán megtudom, hogy miért...
Ha gondolod, megírom, hogy mi volt.
Szia!
Igen, érdekelne, mi lett az eredmény!
Én 3 vetélésen vagyok túl, és nagyon szeretnék már babát, és ez az utolsó, amihez az inszem és a lombik előtt nyúlni tudok, nagyon remélem,hogy segíteni fog!
OK, mindenképp írok! Sajnálom, ami veled történt.
Azóta nekem meglett egy ok biztosan, baj van a pajzsmirigyemmel. De ugye ennek is oka van... Jaj, tele vagyok kérdéssel, és nagyon sokat várok a holnaptól, bevallom... Majd beszámolok.
Pajzsmirigyproblémám nekem is van:S
Akkor sztem hasonló cipőben járunk.
Még egy kérdés: mennyiért mész? nekem 6000-ért ajánlották/kezelés...
Szia! Megérkeztem! Fantasztikus volt! :) Nagyon ajánlom neked is!
Én 9000-ért voltam, plussz a gyógynövénykészítmények. Kemény, de úgy vagyok vele, annyi minden történt az utóbbi 5-6 hónapban, beleértve a vetélést is, hogy ezt most rászántam. Lesz még kontroll 2 hónap múlva, az asszem, már valamivel olcsóbb lesz, talán 7000/kezelés.
Fény derült mindenre. De eszméletlenül feltöltődtem!! Minden embernek szívből ajánlom, olyan, mint egy tükör! Aki kevésbé ismeri önmagát, annak fájó, és sértődést okozhat, de aki a lényeggel tisztában van, az kevesebb érzelmi megrázkódtatással megússza. :) Én is az utóbbiba tartozom. Rengeteget kell változnom. A stressz, ami a vékonybelemet sérti, veszélyben a májam és az epém, ... ezek kihatnak a méhre, mert közel vannak egymáshoz, és a gyulladás veszélyes. A pajzsmirigy szintén a stressztől bajos, másoknak akarok megfelelni, nem mondok ki dolgokat, magambafojtom...
... és azt tudtam is, hogy a bal petefészkemben sosem reped meg tüsző, minden hónapban (mikor még normálisan mensiztem régen) a jobbikban érett meg a pete, és kiderült, hogy egy 14 éves korból való szerelem, aki jól átvert anno..., na akkor, az ő hatására blokkoltam a bal petefészket! Ijesztő és igaz!
Úgyhogy röviden, kedvcsinálónak "csak" ennyi, menj el mindenképp!! Kaptam a hormonokra is kenőcsöt, a petefészek be fog indulni, ezen nem kell aggódnom (mondta a nőci), nálam a stressz a nagyobbik gond... 5 dolgot kell most szedenem összesen, és meglátjuk, hogy aug. elején hogyan szerepelek a következő vizsgálaton. Ezektől átalakul az emésztes, fogyni is fogok tőlük, meg a mérgeket kitakarítja a beleimből (higanyt is! mert sok van a fogtöméseimből)... Ételallergiám is van, ez is most derült ki!
Egészen átformál, vagy ahol tudtad, hogy merre kell menni, csak egyedül kevés voltál hozzá, ott megerősít.
Remélem, te is sikerrel jársz, és ennyire feltöltődve érsz haza, mint én! :)
Bocsánat, hogy ilyen kissé össze-vissza írtam, csak annyira sokmindent kell most tennem, magammal, másokkal, hogy rohanok is... :)
Én hiszek ebben, és abban is, hogy nagyon hamar itt lesz a baba újra a pocakban! És itt is marad! :)
Jah, és azt is megmondta, hogy a vékony méhnyálkahártya miatt ment el az előző... Pedig ezt dokik nem is mondták...
Szóval, érdemes!!!
Látom jó régi már ez a kérdés, de megkérdezhetem Tőletetk, hogy lett azóta kisbabátok?
Jártatok erre a biorezonanciára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!