A mai tesztem negatív, már ne is reménykegjek? -görbe csatolva
2012. jan. 24. 11:22
11/25 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz
2012. jan. 24. 13:51
12/25 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem szabad feladni! Nagyon drukkolok, hogy a holnapi hőd is legalább így alakuljon!
Van valami tüneted? Mióta próbálkoztok?
13/25 anonim válasza:
az ovuláció után van 12 nappal. másnak ilyenkor már pozitív és a hő is esik. de bből még bármi lehet.
2 kisfiú anyuja
14/25 A kérdező kommentje:
hát az én történetem kicsit hosszú. Van egy 7 éves fiam, aki elsö próbálkozásra összejött. nagyon akartam másodikat, mindíg azt mondtam hogy nekem a gyerekeim között kis korkulülnbség legyen ne nagy mint én és a húgom között, akivel soha nem voltunk jó testvérek. erre mindenkinek van körülöttem csak nekem nincs. szóval 2010 februárjában 3 év próbálkozás után closty segítségével terhes lettem de a baba elment a 11 héten. mindenki azt mondta stresszes voltam azért mert épp 3 hét múlva államvizsgáztam volna. azóta kiderült, ghogy pajzzmirigy problémám van TSH 3,5-ig változó, a doki szerint totál rendben van minden, nem kell gyógyszer.´de kikönyörögtem az euthyroxot 25mg-ost szedek. ami arra volt elég hogy 2,2-3-ig viszi le a tsh-ámat. utána pontosan most egy éve elkezdtem szedni ismét a closty, duphasztonnal kombinálva, baba sehol. novemberben a tüszö nem repedt meg, abba kellett hagynom mert túlstimulált a doki. ez a 2 gyógyszer mentes hónapom. azért is ennyire reménykedek, mert , bár nem nagyon értek hozzá a görbém szerint megtörtént a peteérés,tüszőrepedés. nagyon reménykedek. tudom hogy hosszú lett, de köszönöm hogy elolvastátok.
2012. jan. 24. 15:02
15/25 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani hogy van egy miómám a méhnyakon, de a doki szerint az "semmi"
2012. jan. 24. 15:24
16/25 anonim válasza:
14-es hozzászóló: betennéd a görbidet hogy megnézzük?
Kérdező remélem a mióma nem játszik közre semmiben és baba lesz a dologban!!
18/25 anonim válasza:
Ahogy elnézem,péntek magasságában nem kellene megjönnie!
Mikor tesztelsz újból??
19/25 A kérdező kommentje:
nem tudom mikor fogok újra tesztelni, ma reggeli höm 37 volt
2012. jan. 25. 15:06
20/25 anonim válasza:
Szia kérdező!
A tegnapi 4-es 7-es válaszoló vagyok!
Nagyon biztató a görbid, remélem pozitívat fogsz tesztelni!! Drukkolok hozzá.
Mensi még nálam sincs sehol, remélem Engem is elkerül egy darabig. a ami hőm 36,8 volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!