Ma reggel csináltam egy tesztet, mert nem jött meg 31-én, pozitiv lett.. Két napja felfáztam elkezdtem szedni az antibiotikumot, no-spat és cataflamot! Lehet bajom? felfázás veszélyezteti a babát?
Figyelt kérdés
Homeopátiás szereket szerzek be és holnap visszamegyek a háziorvoshoz! Nem várt a terhesség és eddig cigiztem is,3x füves cigi is volt, rendszertelenül táplálkoztam!Ha mostantól egészségesre váltok, ugye nem lehet baj??Nagyon félek..de örülök a babunak :)2008. ápr. 3. 10:58
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj a háziorvosaddal. ezután persze fontos az egészséges életmód és a vitamin pótlás a cigi miatt.Gratula a babuhoz:-)
2/9 anonim válasza:
Szia! Nekem egy doki azt mondta, hogy az első 14 nap /mármint a fogantatástól számitott/ nincs biologiai kapcsolat az anya és a baba között. Ugy tudom, hogy terhes nőknek is szoktak antibiotikumot felirni, ezt orvossal kellene egyeztetned, hogy mely gyógyszerekről van szó. Ha leszoksz a cigiről és odafigyelsz magadra talán nem lesz baj. Persze erről is kérdezd ki a doki véleményét.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugodtam! Természetesen minden károsról leszokom..
2008. ápr. 3. 11:12
4/9 anonim válasza:
A cigit mindenképpen tedd le! Ez legyen az első! És mindenképpen beszélj a dokival, hogy mit is szedhetsz a terhesség alatt! Ha odafigyelsz ezután magadra, vagyis már MAGATOKRA nem lesz baj! Boldog Babavárást! Vigyázzatok Magatokra!
5/9 anonim válasza:
nekem az orvosom azt mondta hogy az első 3 honapban beleértve az első pár napját a picinak. nemszabad semmilyen antibiotikumot szedni.Mert akkor fejlődik ki és befolyásolhatja a fejlődésben az antibiotikum.szoval doki. doki és doki. Őt kérdezd de mond el neki a füves cigit is.
6/9 anonim válasza:
Szia! A párommal mi két hónapja próbálkozunk és most vagyok túl én is egy felfázáson. Szerintem mindenképpen menj el urológushoz, nekem is azt javasolta a háziorvosom. Egyrészről ha terhes vagy, fontos egyeztetni szakorvossal, hogy milyen gyógyszereket szedhetsz, másrészről ha nem megfelelő gyógyszert szedsz, a felfázásnak lehetnek esetleg káros szövődményei.
Mindenképpen kezdj el vitamint szedni és vigyázz magatokra!
Egyébként gratulálok!
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen antibiotikumot szedsz, biztos, hogy vannak olyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni. Kérdezz rá a dokitól. A gyógyszergyárak csak óvatosságból írják a gyógyszerekre,, hogy terheseknek nem ajánlott.
8/9 anonim válasza:
Az első 2 hétben nincs biokémiai kapcsolat a magzat és az anya között,úgyhogy nem lesz baj!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma már jobban vagyok!
2008. ápr. 4. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!