A ciklus.hu-val kinek sikerűlt már teherbeesnie és hány hónap alatt sikerűlt ennek a honlapnak a segítségével?
Minden másnap szex, és szex után feküdj még legaláb egy órát, vagy kettőt össze zárt lábbal, mozdulatlanul, hogy ne tudjon kifolyni az anyag. Nekem a lányom ekkor lett.
Kilenc hónapig próbálkoztunk reménytelenül. Mindíf felkelltem utánna és megfürödtem óvatosan, Majd kitaláltam, hogy talán utánna pihenni kellene. Aztán össze jött Lilla.
én gyertyáztam fél órát.nekem 15 hónapba sikerült igy a fiam.elötte én is mindig felkeltem egyből,de akkor kipróbáltam abban a ciklusban 2x középidőben.az egyik célba ért.
sok sikert és mielöbbi babásodást.
én a cilus oldallal azt néztem mikor lány és mikor fiú. jó ez a 2. terhességemnél. és bejött a lány.
sok sikert és minél előbb foganjon meg az a bébi!
Ciklus.hu-n vezetem a dolgaimat már 4 éve.
Szerintem elég megbízható.Hőt is mértem,és amikor elhatároztuk,hogy nem veszek be több gyógyszert, a 3. hónapban sikerül 2x is a gyerek.Elsőt fiúnak akartuk,fiú lett.Másodikat lánynak,és lány lett.
Mindenképpen esélyesebb így,mert ott táblázat szerűen,vagy grafikonon látod az adatokat.Áttekinthetőbb,mintha füzetbe vonalazgatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!