Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hu-val kinek sikerűlt...

A ciklus.hu-val kinek sikerűlt már teherbeesnie és hány hónap alatt sikerűlt ennek a honlapnak a segítségével?

Figyelt kérdés
mi 6 hónapja próbálkozunk de csak 3 hónapja hagyatkozunk a ciklus.hu-ra,kíváncsi lennék hogy esetleg így ennek a segítségével jobb-e az esély a babára?
2012. jan. 23. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden másnap szex, és szex után feküdj még legaláb egy órát, vagy kettőt össze zárt lábbal, mozdulatlanul, hogy ne tudjon kifolyni az anyag. Nekem a lányom ekkor lett.

Kilenc hónapig próbálkoztunk reménytelenül. Mindíf felkelltem utánna és megfürödtem óvatosan, Majd kitaláltam, hogy talán utánna pihenni kellene. Aztán össze jött Lilla.

2012. jan. 23. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
erre még nem is gondoltam,általába utána mindig mászkáltam de ez nagy segítség lett nekem köszönöm :)))
2012. jan. 23. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:

én gyertyáztam fél órát.nekem 15 hónapba sikerült igy a fiam.elötte én is mindig felkeltem egyből,de akkor kipróbáltam abban a ciklusban 2x középidőben.az egyik célba ért.

sok sikert és mielöbbi babásodást.

2012. jan. 23. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

én a cilus oldallal azt néztem mikor lány és mikor fiú. jó ez a 2. terhességemnél. és bejött a lány.

sok sikert és minél előbb foganjon meg az a bébi!

2012. jan. 23. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ciklus.hu-n vezetem a dolgaimat már 4 éve.

Szerintem elég megbízható.Hőt is mértem,és amikor elhatároztuk,hogy nem veszek be több gyógyszert, a 3. hónapban sikerül 2x is a gyerek.Elsőt fiúnak akartuk,fiú lett.Másodikat lánynak,és lány lett.

Mindenképpen esélyesebb így,mert ott táblázat szerűen,vagy grafikonon látod az adatokat.Áttekinthetőbb,mintha füzetbe vonalazgatnál.

2012. jan. 24. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a biztatásokat :))))
2012. jan. 24. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!