PCOS-em van, Proverát szedtem, h. legyen menzeszem (04.25. ), majd 5*2 Clistit szedtem. A 05.22-i kontrollon azt mondták, h. terhes vagyok (uh. Kép), de semmilyen tünet nem utal erre és a tesztek is sorra negatívak. Akkor most vajon mi az igazság? M.
A ciklusod hányadik napján tartassz?
Az Uh nem "láthatja" hamarabb a babát mint a tesztek...
Akkor azt is megmondták ,h milyen idős terhes vagy...ugye?
Igen a teszt kell hamarabb kimutassa.
Az Uh csak az 5.hét után.
Az valami egyéb,nem baba.34.nap Uh-n még semmi se látszik.Mármint a terhességből.Max a vastagabb méhnyálkahártya,de az lehet a kezeléstől is.
Azt a dokidnak kellene tudnia.
Menj el másik dokihoz Uh-ra.
Jó minőségű Uh-ra.Hozzáértő orvoshoz.
Egy sötétebb foltot láttál az Uh-n?
Hát a dokim hozzáértő- az uh berendezésben már kevésbé bízom. Sajnos most mentem volna kontrollra, de a dokinéni lebetegedett.
Az uh-n emlékeim szerint egy világosabb lukacskát láttam, mellette egy pici folttal (a doki azt mondta, hogy az lehet a megtapadás nyoma...)
Az terhességeim az első Uh-n ami 6 hetesen volt,egy sötét foltnak látszódtak-semmiféle lyuk- és ennek a fekete foltnak egyik felén volt a világos árnyalatú embrió.
Színesben,pedig látszódt a piros-kékkel ábrázolt vérkeringés.pirossal egy kis pötty ami a szive volt és pulzált vagyis dobogott.
Ezt lehet látni Uh-n.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Időközben eldőlt- nincs baba :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!