Titeket nem idegesít, hogy általában oda megy a gyerek ahová nem kéne, ahová meg kéne nagy szenvedés által?
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 13:35
1/10 anonim válasza:
nekem már vna egy babám. és könnyen összejött. mégis tök ki vagyok akadva azon, amit írtál. nagyon sajnálom azokat, akiknek nehezen jön össze.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Hát eléggé igazságtalan az élettől,az már biztos!Nekem vannak gyerekeim,de nehezen jöttek össze,évekbe tellett.Már régóta szeretnék még egy kicsikét,de nem jön össze!Hát ez a mi sorsunk,sajnos!
Akinek egy babája sincs,kivánom mindenkinek,hogy minél hamarabb legyenek babásak,hogy nagyon boldogok lehessenek!
Sok sikert és kitartást mindannyiunknak!
3/10 anonim válasza:
Engem nagyon kiakaszt ez a dolog idegileg. Van olyan család a közvetlen környezetemben (a munkahelyemen találkozom velük) ahol már a 6. vagy a 7. gyerek jön és ők nem számolgatják, hogy mikor van pé meg stb. és mégis jön. Van ahol meg egy sem akar összejönni. :(
4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nekünk még nincs egysem.
2009. máj. 28. 14:05
5/10 anonim válasza:
Tegnap belenéztem a Mónika showba. Volt benne egy csaj, aki talán 5hónapos terhes volt. Prostituáltként dolgozott még a terhessége elején is. A gyereket az apja nem akarja, Ő sem tartotta volna meg, csak nem adott neki pénzt az "apa" abortuszra, neki meg nem volt rá. Na? SZerintetek milyen élete lesz annak a gyereknek? A csaj sem számolgatta biztosan, hogy mikor van pé. Mi már lassan 2 éve probálkozunk, de nem sikerül! :( Az ilyeneknek meg rögtön összejön!
6/10 anonim válasza:
Engem nem, Sok no nem hiaba nem lesz terhes, tul sokat stresszelnek emiatt es ketsegbeesetten probalnak teherbe esni, ahelyett,h jol ereznek magukat,rengeteg no vetel el lelki tulterheltseg miatt.
7/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!valószinüleg te nem probálkozol.
2009. máj. 28. 18:23
8/10 anonim válasza:
Hat epp ez az, nem irigyeltem masoktol, jol ereztem magam, nyugodt voltam es jott magatol!
9/10 anonim válasza:
Na és mi van azokkal,akik nem görcsölnek,nem lelkiznek,jó az egészség és mégsem jön a baba?
10/10 anonim válasza:
Sajna ott lehet,h a ferfival van a kanya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!