Hogyan segiti a palástfű tea a fogamzást? Tényleg segiti? Egyáltalán mire jó?
Figyelt kérdés
Két vetélésem is volt, gondoltam elkezdeném inni, hátha segít.2012. jan. 22. 10:11
1/4 anonim válasza:
Nöi hormon tartalma miatt segìti a beágyazódást, és a baba megtartását. Csak a ciklus felétől idd, ovu utàn... Sok sikert!!!!
2/4 anonim válasza:
Nekem az első ivós hónapban sikerült:) De tényleg csak ovu után idd! Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
második és cickafarkat is ittál a ciklus első felében vagy csak palástfüvet?
4/4 anonim válasza:
Csak palástfüvet ittam. Viszont barátcserjét is szedtem, kizárólag abban a hónapban. (mensi elött akkoriban barnáztam 2-3 napot, ezért kezdtem el, a palástfüvet pedig azért ittam, hogy segítse a beágyazódást) A cickafarkot nem ittam,mert a barátcserje is serkentheti a peteérést.
Ha nincs barnázásos probléma,akkor sztem a cickafarkot érdemes inni ovu elött, ovu után pedig a palástfüvet. Sztem az is fontos,hogy pontosan tudd az ovulációd napját,mert nem véletlen,hogy mikor kell elkezdeni, befejezni a teaivást. Én az ovutesztben bízom,nem a számítógép által behúzott ovulációban, nekem soha nem akkor volt. 2-3 nappal késöbb csak és az sokat jelent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!