Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az algopyrin befolyásolja a...

Az algopyrin befolyásolja a fogamzásgátlók hatását?

Figyelt kérdés
Két hónapja szedem a Meliane tablettát, most fogok belekezdeni a 3. levélbe. Amikor elkezdtem szedni rettentően fájt a fejem, így előfordult párszor, hogy vettem be algopyrint, úgy tudom ez nem csökkenti a hatását, de feltűnt, hogy nagyon kevés volt múlt hónapban a menstruációm, mint máskor egy gyengébb nap felén, annyi volt egész ciklusban. Tesztet nem vettem még, úgy gondoltam előbb megkérdezlek titeket érdemes-e? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
2009. máj. 27. 21:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyet talaltunk! En is ezt linkeltem be.
2009. máj. 27. 22:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Jaja hát nem tudom, akkor lehet, hogy csinálok egy tesztet, hogy megnyugodjak, jobb tudni, mint nem tudni. Nagyon köszönöm a segítséget! Esetleg ismersz valakit, aki tabletta mellett esett teherbe?
2009. máj. 27. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Senkit! En is evekig szedtem es kozben mindenfele fajdalomcsillapitot es antibiotikumot beszedtem es soha nem tortent baj. Csinalj tesztet, de szerintem egy-ket szem nem okozhatott nagy bajt! Drukkolok..gondolom nem nagyon orulnel a terhessegnek!?
2009. máj. 27. 22:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos még nem igazán :( Még van 3 évem az egyetemen, most leszek 20 éves. Munkám van, de suli mellett az sem hoz elég jövedelmet, így a baba még nem lenne jó. Nameg még csak 20 éves vagyok, ráérek még, amég biztos anyagi hátterem lesz hozzá. Ilyenkor olyan bűntudatom van, hogy más annyira várja, hogy végre teherbe essen, én meg annyira nem örülnék neki :(
2009. máj. 27. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne legyen lelkiismeret furdalasod! Abban semmi rossz nincs, ha valaki meg nincs kesz az anyasagra es tesz is ellene. Volt nekem is nagyon hosszu idoszak amikor en is tragedianak ereztem volna egy terhesseget, hosszu evekig szedtem is tablettat ellene. Most viszont nagyon szeretnek babat! De egyetemista koroban en sem akartam! Valakinek sosem jon el az az ido, hogy anya szeretne elnni, es azzal sincs semmi baj. A lenyeg,hogy a boldogsagot es a harmoniat megtalaljuk az eltben es mindegy, hogy abban van e baba vagy nincs. Szoval naagyon megertelek. Remelem nem lesz semmi baj. Drukkolok, hogy jo hirj kapj a 'teszttol'. Majd ird meg mi lett!
2009. máj. 27. 23:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon köszönöm az eddigi hosszas segítségedet. A tesztem a negatív lett, és azóta megjött a vérzésem, mostmár normális mennyiségben és minőségben :) Nagyon köszönöm még egyszer. Ha tudok neked segíteni bármiben akkor írj a privimre, eüs hallgató vagyok :)
2009. máj. 29. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!! Orulok, hogy jol alakult..latod, egy algopyrintol meg sem lehet annyira nagy a baj (azert legkozelebb ne probald ki) :)!!

Koszonom a segitseget, ha majd kerdesem van esetleg, uzenek, en nagyon el vagyok veszve az itthoni egeszsegugyben. Az elmult 10 evben kulfoldon eltem, mostanaban keveredtem csak haza.

2009. máj. 30. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!