Az algopyrin befolyásolja a fogamzásgátlók hatását?
Szia..en vagyok akit a meddosegi centrumos kerdesen 'lehurrogtatok' a reggel hetes valasza miatt :).
A neten olvastam, hogy nem gond az algopiryn, illetve egy orvos irta, hogy altalaban csak antibiotikumok zavarjak meg a fogamzasgatlo hatasat, fajdalomcsillapito, foleg eseti, nem!
De egyik fogamzasgatlo sem 100%-os, ugyhogy a teszt szerintem nem lenne felesleges, de nem nagyon hiszem, hogy baj lenne. A fajdalomcsillapito miatt biztos nem. Valoszinu, hogy csak a hormonok jatszanak veled. Tesztelj, hogy 100%-osan megnyugodj!!
"Alkalmi fejfájás csillapító hatása elenyésző, de a biztos az, hogyha ilyet vett be, aznap kerülje az együttlétet (cinikusan: akinek a feje fáj, annak úgysem azon jár az esze...)"
Ajjaj akkor ez most igen vagy nem? Mostmár nem értem.
Előre is nagyon köszönöm! Én szinte csak ilyet találtam:
"Bármely más gyógyszer szedése esetén ( pl. 1 tabletta Algopyrin ) kiegészítő pl. óvszeres védekezés szükséges!"
Kicsit rámijesztett, bár még ígyis kizárt lenne a kiegészítő védekezés miatt, nade hát a vizsgaidőszak kiszedi a józan észt a fejemből :)
Na..keresgettem azt a cikket es talaltam valami mast. Itt azt irja, hogy van hatasa.
Bocsi az ide oda ingazasert, de en is csak innen gyujtom az infom. Linkelem amit talaltam, de kozben keresem, amire eredetileg hivatkoztam.
De ezek utan, amiket olvasgattunk, a teszt lenne a legbiztosabb.
A linkben a harmadik cimszo alatt, masodik bekezdes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!