Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az algopyrin befolyásolja a...

Az algopyrin befolyásolja a fogamzásgátlók hatását?

Figyelt kérdés
Két hónapja szedem a Meliane tablettát, most fogok belekezdeni a 3. levélbe. Amikor elkezdtem szedni rettentően fájt a fejem, így előfordult párszor, hogy vettem be algopyrint, úgy tudom ez nem csökkenti a hatását, de feltűnt, hogy nagyon kevés volt múlt hónapban a menstruációm, mint máskor egy gyengébb nap felén, annyi volt egész ciklusban. Tesztet nem vettem még, úgy gondoltam előbb megkérdezlek titeket érdemes-e? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
2009. máj. 27. 21:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy most kezdtem el a gyógyszert, ezelőtt semmilyen más tablettát nem szedtem. A mai napig kiegészítő "megszakításos" módszert alkalmazunk, egyszer fordult elő, hogy ezt kihagytuk.
2009. máj. 27. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csökkenti a hatását.Gyógyszer szedésekor nem rendes mensi van csak megvonásos vérzés.Nekem a terh. előtt a gyógyszerszedős időszakban néha a tisztasági betét is elég volt.
2009. máj. 27. 21:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen mondták, hogy csökkenhet a mennyisége és hogy ez nem ugyanolyan vérzés, csak arra gondoltam ez már nagyon kevés és a színe sem hasonlított a normális vérzéshez. Mára várom az ehavi vérzésem, eddig semmi jele. Mit gondolsz/gondoltok ebben az esetben akkor nem érdemes tesztelnem?
2009. máj. 27. 21:36
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia..en vagyok akit a meddosegi centrumos kerdesen 'lehurrogtatok' a reggel hetes valasza miatt :).

A neten olvastam, hogy nem gond az algopiryn, illetve egy orvos irta, hogy altalaban csak antibiotikumok zavarjak meg a fogamzasgatlo hatasat, fajdalomcsillapito, foleg eseti, nem!

De egyik fogamzasgatlo sem 100%-os, ugyhogy a teszt szerintem nem lenne felesleges, de nem nagyon hiszem, hogy baj lenne. A fajdalomcsillapito miatt biztos nem. Valoszinu, hogy csak a hormonok jatszanak veled. Tesztelj, hogy 100%-osan megnyugodj!!

2009. máj. 27. 22:26
 5/17 A kérdező kommentje:
Huhh köszönöm már azt hittem tényleg válasz nélkül maradok :) Engem is megkavartak, mert egyik oldalon azt olvastam nem véd algopyrinnel a másikon, hogy véd. Szóval mindent írnak már mindenhol :)
2009. máj. 27. 22:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Asszem itt talaltam!

[link]

2009. máj. 27. 22:28
 7/17 A kérdező kommentje:

"Alkalmi fejfájás csillapító hatása elenyésző, de a biztos az, hogyha ilyet vett be, aznap kerülje az együttlétet (cinikusan: akinek a feje fáj, annak úgysem azon jár az esze...)"

Ajjaj akkor ez most igen vagy nem? Mostmár nem értem.

2009. máj. 27. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Oh-oh...ezt nem is lattam..mert alatta van egy olyan is, hogy nem befolyasolja. De volt egy masik website is, ahol egy dokino irta, hogy egyaltalan nincs hatassal, csak azt nem talalom. Kutakodom tovabb!!
2009. máj. 27. 22:39
 9/17 A kérdező kommentje:

Előre is nagyon köszönöm! Én szinte csak ilyet találtam:

"Bármely más gyógyszer szedése esetén ( pl. 1 tabletta Algopyrin ) kiegészítő pl. óvszeres védekezés szükséges!"

Kicsit rámijesztett, bár még ígyis kizárt lenne a kiegészítő védekezés miatt, nade hát a vizsgaidőszak kiszedi a józan észt a fejemből :)

2009. máj. 27. 22:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Na..keresgettem azt a cikket es talaltam valami mast. Itt azt irja, hogy van hatasa.

Bocsi az ide oda ingazasert, de en is csak innen gyujtom az infom. Linkelem amit talaltam, de kozben keresem, amire eredetileg hivatkoztam.

De ezek utan, amiket olvasgattunk, a teszt lenne a legbiztosabb.

A linkben a harmadik cimszo alatt, masodik bekezdes!!

[link]

2009. máj. 27. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!