Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle terhességi teszt!...

Facelle terhességi teszt! Nektek volt már ilyen? A második csík nem olyan vastag mint a controll csík!

Figyelt kérdés

Ma reggel 9. dpo-n csináltam egy Facelle terhességi tesztet. a műanyag bevonatút nem a csíkot. És megjelent egy nagyon vékony de látható második vonal.

Volt már valakinek ilyen? Vagy hibás lehet a teszt?

2012. jan. 21. 13:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél, ezért vékonyabb és nem annyira kivehető. A HCG két naponta duplázódik, ismételd meg akkor. Valószínűleg gratula, de ne kiabálj el semmit.
2012. jan. 21. 13:06
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Csináltam képet de csak telefonnal tudtam. Nem tudom mennyire kivehető!

[link]

2012. jan. 21. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:
1. a kép maximálisan tiszta, de ezen csak 1 csík van, még sejteni sem lehet a másodikat. Tesztelj később. Mikorra nem várod?
2012. jan. 21. 13:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de én még akkor se látom a csíkot,ha odaképzelem...Szerintem korán teszteltél.Várj pár napot.Drukkolok!2 gyerekes
2012. jan. 21. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
hát én látom a csíkot,nagyon halványan de ott van.
2012. jan. 21. 13:41
 6/17 anonim ***** válasza:
én látom a 2. csíkot, de szerintem is csinálj még egyet 2nap mulva! :)
2012. jan. 21. 13:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Én is 9.dpon csináltam facellét, egy műanyagosat és egy bemártós papírcsíkosat:) a műanyagon nagyon vékony halvány csík volt, a papíroson meg sokkal erősebb, nem hibás a teszt de majd egy -két nap múlva szép erős lesz a csíkocskád.
2012. jan. 21. 16:22
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Próbáltam jobban lefotózni, hátha láttok valamit rajta:

[link]

[link]

2012. jan. 21. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én is voltam már így abban az időszakban amikor nagyon nagyon szerettem volna a kisbabát, és minden tesztnél én is felfedezni véltem egy ilyen..De sajnos nem lett belöle babo.... Mostmár inkább nem görcsölök rajta... De ettől függetlenül remélem neked összejött!!! Ird meg az eredményt
2012. jan. 22. 09:25
 10/17 Viki L válasza:
szia.nekemis az elsö tesztnél nem annyira látható volt a második csik próbáld meg 2 nap kb nekem a 10 napi késés után lehetet látni normalisan.nyugi és várj tudom hogy nehéz de várj
2012. jan. 22. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!