Facelle terhességi teszt! Nektek volt már ilyen? A második csík nem olyan vastag mint a controll csík!
Figyelt kérdés
Ma reggel 9. dpo-n csináltam egy Facelle terhességi tesztet. a műanyag bevonatút nem a csíkot. És megjelent egy nagyon vékony de látható második vonal.
Volt már valakinek ilyen? Vagy hibás lehet a teszt?
2012. jan. 21. 13:04
1/17 anonim válasza:
Korán teszteltél, ezért vékonyabb és nem annyira kivehető. A HCG két naponta duplázódik, ismételd meg akkor. Valószínűleg gratula, de ne kiabálj el semmit.
2/17 A kérdező kommentje:
2012. jan. 21. 13:16
3/17 anonim válasza:
1. a kép maximálisan tiszta, de ezen csak 1 csík van, még sejteni sem lehet a másodikat. Tesztelj később. Mikorra nem várod?
4/17 anonim válasza:
Ne haragudj,de én még akkor se látom a csíkot,ha odaképzelem...Szerintem korán teszteltél.Várj pár napot.Drukkolok!2 gyerekes
5/17 anonim válasza:
hát én látom a csíkot,nagyon halványan de ott van.
6/17 anonim válasza:
én látom a 2. csíkot, de szerintem is csinálj még egyet 2nap mulva! :)
7/17 anonim válasza:
Én is 9.dpon csináltam facellét, egy műanyagosat és egy bemártós papírcsíkosat:) a műanyagon nagyon vékony halvány csík volt, a papíroson meg sokkal erősebb, nem hibás a teszt de majd egy -két nap múlva szép erős lesz a csíkocskád.
8/17 A kérdező kommentje:
2012. jan. 21. 17:55
9/17 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én is voltam már így abban az időszakban amikor nagyon nagyon szerettem volna a kisbabát, és minden tesztnél én is felfedezni véltem egy ilyen..De sajnos nem lett belöle babo.... Mostmár inkább nem görcsölök rajta... De ettől függetlenül remélem neked összejött!!! Ird meg az eredményt
10/17 Viki L válasza:
szia.nekemis az elsö tesztnél nem annyira látható volt a második csik próbáld meg 2 nap kb nekem a 10 napi késés után lehetet látni normalisan.nyugi és várj tudom hogy nehéz de várj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!