Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő sikerült...

Kinek mennyi idő sikerült teherbeesnie clostys kezelés után?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Két hónapig szedtem volt is szép érett tüszöm, viszont elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat. Szóval két hónap után abba kellett hagynom a szedését.
2009. máj. 27. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia én már egyszer tettem fel egy hasonló kérdést és nagyon jó válaszokat kaptam ,mert én is most kezdtem és féltem mert annyi rosszat hallottam ,de ezektől a válaszoktól kicsit megnyugodtam:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2009. máj. 27. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre sikerült. Orvos nem figyelt közben uh-gal. Felírta a clostit, én szedtem. az ovu teszt által jelzett peteérést követően pedig napi 2 dl palástfűteát ittam. 29.napon halvány pozitívat teszteltem. Elrohantam a dokihoz, 13 mm-es méhnyálkahártyát látott. Semmi mást. Két hét múlva, szívpulzálás is volt. Most 7 hetes leszek.
2009. máj. 28. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem most van az elsö clostis honapom , és ilyen a görbém de nem merek sok reményt füzni!!!!

[link]

2009. máj. 28. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az volt mind eddig hogy volt peteérésem ,de mivel mellékhatása az hogy elvékonyitja a méhnyálkahártyát, igy sajna nem tudott beágyazódni a pici
2009. júl. 12. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia nekem a 3. hónapban sikerült.

A félidős UH fontos, mert engem első hónapban túlstimulált a 2*1, és csökkenteni kellett az adagot 1*1re.

Már három hetes a kislányom.

Sok sikert nektek!

Ja és alacsony progeszteron miatt kaptam.

2009. júl. 12. 12:34
 7/10 A kérdező kommentje:
én most 2x2 szedek először 2x1 szedtem de az nem használt.Remélem nekünk is sikerülni fog!!
2009. júl. 12. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

A barátnőmnek nem vált be,nem sikerült a baba,de már a 4.inszem sem.

Kezdi feladni.2 év sikertelen spontán próbálkozás és 2 év kezelés után azt mondták h tartson pihenőt,mert nagyon megviselte a szervezetét.

2009. júl. 12. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem nem sikerült. Egyszer egy hónapig szedtem, de most 3-ig, és nem lett a várva várt eredmény. A dokim újabb kúrát akar, de én nem nagyon.
2009. júl. 12. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapig vagyis 4 ciklusban szedtem. Nem sikerült. Az 5. hónapban nem szedtem be egyet sem, mert túl könnyen feladtam, úgy elkeseredtem. (Azt hittem hamarabb sikerül. :S) Na, ekkor jött össze! Most 10 hetes a babám.
2009. júl. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!