A megfázás bekavarhat a hőgörbébe?
Én nem vezetek hőgörbéd,de logikusan nézve nyilván belekavarhat!
Ha hőemelkedésed van azzal nem fogsz reális eredményt kapni!
Na de hátha a torokfájás nem torkollik lázba!Szopogass negrot és igyál sokat!
Én személy szerint nem javaslom a meleget csak a langyosat!Nekem az hat!:)
Persze.
Amik bekavarhatnak:
-betegség
-erős fejfájás
-gyógyszer szedés
-kevés alvás
-zaklatott alvás
-stressz
-alkohol fogyasztás (előző este)
-késői/éjszakai sok evés
Nagyjából ezek azok, amik "tévesen" megemelhetik a hőmérsékletet. Nagyon érzékeny a szervezet, és mindenre reagál...
Persze hogy teherbe lehet esni. Ez nem azt jelenti, hogy nincs peteérésed, csak azt, hogy nem lehet olyan megbízhatóan megállapítani a görbéből.
Ha minden nap rosszul alszol, akkor viszont lehet, hogy épp jól látszik a görbéd is, mert akkor teszem azt minden nap megemelkedik másfél-két tized fokkal az egyébkéntihez képest. :o)
Igaz, én papíron vezetek görbét, de mindig beírom a megjegyzés rovatba, ha észlelek valamit.
Az alkohol is olyan, hogy bekavarHAT. Mindnenkinek ki kell tapasztalnia saját magának. Ki is próbálhatod, amikor egészséges vagy, minden ok, és nincs is a közelben a peteérés, hogy este iszol egy pohárral és megnézed, változtat-e valamit.
Én sok éve hőgörbézem, így tudom, hogy nálam mi a mérvadó és mi nem az. Pl nálam nem változik a reggel mért adat egy órás intervallumon belül így mérhetem, de van, aki ha fél órával később méri, már megdobja neki...
Szóval gyakorlat teszi a mestert ebben is, mint minden másban... :o)
És ne szomorodj el, a baba miden fajta méricskélés nélkül is összejöhet ugyebár...
Ó, sok dolog ellenére teherbe lehet esni! :) amikor én terhes lettem, 3 hete antibiotikumot szedtem egy gyulladt fogra, belázasodtam, két hétig nem aludtam, nem ettem, tele voltam tömve fájdalomcsillapítóval. Egy kis nátha nem árt. :)
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!