Jól húzta be a gép a peteérésemet? Én a 12. napon éreztem erőteljesen, és akkor volt tojásfehérjés.
2009. máj. 27. 16:00
11/17 anonim válasza:
Válaszolt neked is az a kedves emberke aki nekem irt...:-))Hát remélem most összejött nektek a babó...:-))
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi. én is ugyan ezeket kivánom!!!!!
2009. máj. 27. 16:41
13/17 anonim válasza:
16:34-eske nagyon aranyos vagy! köszike
14/17 anonim válasza:
Szia. Szerintem jókor húzta be. Csak a nem várt napján vagy előtte lévő nap tesztelj leghamarabb, mert ha túl korán tesztelsz lehet hamisan nega és hamisan pozitív is egy túl érzékeny teszt.
Sok sikert!
15/17 anonim válasza:
15.51 :-))eske sok puszi és sok sikert mielőbbi babót kivánok neked és mindenkinek aki nagyon szeretne!:-))
16/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem a 12. napon lehetett a péd.
Hasonló volt az én görbém is, viszont én használtam ovu tesztet.
Ime:
17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Köszönöm a görbédet! Sajnos csökken:( 100%-ban tudom, h nekem a 12. napon volt pém, ahogy végre te is látod!
2009. máj. 27. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!