Jól húzta be a gép a peteérésemet? Én a 12. napon éreztem erőteljesen, és akkor volt tojásfehérjés.
2009. máj. 27. 16:00
1/17 A kérdező kommentje:
Mikor tesztelhetek nagyon érzékeny teszttel? Jó lenne minél hamarabb tudnom, mert munkaváltás előtt állok.
2009. máj. 27. 16:01
2/17 A kérdező kommentje:
A 19. napomon elég erősen szúrkált a méhem.
2009. máj. 27. 16:02
3/17 anonim válasza:
Szia sztem nem fognak válaszolni.Én is feltettem egy diagrammot az előbb hogy segitsen valaki megfejteni de senki nem vagyis valaki elküldte a sajátját nem segitett.Lehet neked fognak.De én igy Jártam.Én azt hittem azért van ez az oldal hogy segitsenek.Én sajna nem tudok segiteni mert kezdő vagyok pedig segitenék ha tudnék.De drukkolok neked.
4/17 A kérdező kommentje:
SZERINTEM AZ A BAJ, HOGY ILYENKOR KEVESEN VANNAK MÉG ITT. ESTE JOBBAN PÖRÖGNEK AZ ESEMÉNYEK:)
2009. máj. 27. 16:16
5/17 anonim válasza:
Ó már válaszoltak nekem köszike...egyik kicsit morgos volt a másik emberke kedves volt.De lehet egy és ugyanaz volt a kettő csak kedveseb lett...:-))Neked is bizti irnak akkor..:-))Régóta próbálkoztok?
6/17 A kérdező kommentje:
13 HÓNAPJA:( TI?
2009. máj. 27. 16:26
7/17 A kérdező kommentje:
Melyik kérdés a tiéd?
2009. máj. 27. 16:28
8/17 anonim válasza:
sziasztok!
én vagyok a morgós és a kedves válaszoló is!
Válaszolok neked is:
szerintem akkor lehetett peteérésed amikor behúzta a ciklus. hu, mert akkor van ugye az ovu amikor tartósan fentmarad a hőd! Szép, egyértelmű görbéd van! szerintem neked minden rendben van a peteéréseddel!
Lehetett ugyan a 12. napon is, ha úgy érezted hogy ovus fájdalmad van akkor vagy már az ovuláció volt, vagy pedig még csak készült rá a szervezeted, de az a pár nap nem sokat számít! Jó sokat vagytok együtt és ez a lényeg!
Mihamarabbi babásodást kívánok!
9/17 anonim válasza:
A nem volt pém még ugye? cimű az enyém.
Nagyon kedves emberke irogat velem.
13?Nekünk ez a második de már azon is ki voltam akadva hogy elsőre nem sikerült.
Valami baj van hogy nem jön össze?
10/17 A kérdező kommentje:
nincs semmi bajunk, nem értem miért nem jön össze:(
2009. máj. 27. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!