Szoptatás alatt teherbe esni?
A szoptatásnak semmi köze hozzá. Az meg, h még nem jött meg? Hát lehet, h pont abban a hónapban lesz peteérésed, amikor elkezdtek próbálkozni, és te pont teherbe is esel. Ha akarjátok, akkor hajrá!
(Találtam már itt olyan kérdést, ahol az anyuka arról írt, h szülés után 1héttel szeretkeztek (császáros volt), és attól lett terhes. Orvos is alátámasztotta. Van ilyen is!)
Nekem nem volt egész szoptatás alatt se mensim, se peteérésem. 10 hónapig szoptattam mindkét babámat, mindkétszer csak utána jött meg, amikor 12 hósak voltak. Érdekes, hogy ez mindkét gyerekemnél teljesen egyformán zajlott le, szinte napra pontosan.
Vezettem hőgörbét, abszolút nem volt peteérésem szopi alatt.
Előfordulhat, hogy sikerül, de nem biztos. Ha van peteérésed abban a hónapban már, akkor elfordulhat, hogy teherbe is esel azonnal, de nem törvényszerű.
Nekem nem sikerült még, pedig 1 éves a lányom és 7 hónapos volt, amikor megjött a menzeszem....
Azt mondta a doki, hogy a szervezet érzi, hogy mikor készült fel.... Nem érdemes sürgetni 1-2 hónap mit számít?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!