Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek olyan, hogy a...

Volt valakinek olyan, hogy a nem várt menstruáció előtt folyamatosan fel volt puffadva és fájt a hasa?

Figyelt kérdés

Én 21-re nem várom a vérzést. Hétfőn volt egy kis nagyon halvány barnázgatásom, gondolom ez a beágyazódástól lehetett. Viszont napok óta fel vagyok puffadva, fáj a és feszül a hasam. Nektek mi a véleményetek?

Köszönöm!!!

2012. jan. 19. 11:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy lett-e végül baba? :) UGyanolyen tüneteim vannak, második babára gyúrunk és holnapra nem várom. Elsőnél semmi tünetem nem volt.
2016. jan. 8. 10:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de nekem régen úgy volt, hogy 2 nap tapasztaltam barna pecsételést erős görcsökkel. Utána következő héten végig puffadtam nagyon. Aztán nem jött meg, és terhes voltam. Szóval aki azt írta, hogy ilyenkor még nem lehet puffadni az tévedett.
2016. márc. 27. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!