Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napi fél Bromocriptint írtak...

Napi fél Bromocriptint írtak fel a meddőségiben. Ma pozitívat teszteltem. Meddig kell szednem a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Az ottani dokit sajnos nem tudom felhívni, a nőgyógyászomhoz pedig jövő héten megyek. Akik szintén Bromocriptint szedtek, és közben sikerült a babó, meddig kellett folytatniuk a tabletta szedését?
2009. máj. 27. 13:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, mindenkinek! Aranyosak vagytok! :)
2009. máj. 27. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező,h én itt kérdezek.De nem voltatok rosszul a gyógyszertől?

A doki nekem is ezt írta ki napi 1-szer amíg el nem fogy.De én olyan rosszul voltam az elsőtől,h azóta nem mertem bevenni.

2009. máj. 27. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Neken felet kell szednem!Első napokban nem éreztem túl rózsásan magam aztán elmúlt!Nem ritka a rosszullét kezdeteknél de ha megszokja a szervezeted elmúlik!Ha annyira nem bírod,pár napig csak felet vegyél be és fokozatosan térj át az egészre!Hallottam már olyat is,hogy hüvelyen keresztül tanácsolják azoknak akik nagyon nem bírják!Este vedd be alvás előtt így a tünetek nem jelentkeznek!Kitartás!!!!
2009. máj. 27. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:

13:18 vagyok:

A prolaktin értékem:391.4 mIU/l volt. A referencia értékek: 64-395 mIU/l. Hiába voltam a határértéken belül, önmagába véve emelkedettnek vette az orvosom.

2009. máj. 27. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: persze indokolt is volt, mert gyanítható, hogy elég szorongó, stresszes típus vagyok, s emiatt az agyalapi mirigy nem működik helyesen.
2009. máj. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!